Bila je danima bez svesti, a šuškalo se da se predozirala: Madona se prvi put oglasila i otkrila šta joj se desilo i kako se sada oseća

Jelena Vukelić Vesti 28.07.2023 18:36 0

Nakon što ju je nedavno 26-godišnja kći Lourdes (Lurdes) pronašla bez svesti, pevačica Madonna (64) je hitno hospitalizovana. Provela je nekoliko dana na intenzivnoj nezi u bolnici, nakon čega se oglasila prvi put oglasila

madona

Profimedia

"Hvala svima na vašoj pozitivnoj energiji, molitvama i rečima podrške i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam ka ozdravljenju i neizmerno zahvalna na svim blagoslovima u životu. Prvo na šta sam pomislila kad sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Druga misao bila je da ne želim razočarati nikoga ko je kupio karte za moju turneju", napisala je pevačica.

Madonna je sada objavila video na kojem je vidimo kako igra, čime je pokazala svojim obožavaocima da se dobro oseća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

"Osećam se kao najsjajnija zvezda na svetu jer mogu pokrenuti svoje telo i barem malo zaigrati. Hvala svim mojim obožavaocima i prijateljima. I vi ste moje sretne zvezde. Zajedno proslavljamo 40 godina od izlaska mog prvog albuma", poručila je Madonna uz video.

Krajem juna kraljica popa je bila hospitalizovana, a tada su se čule priče da njeno stanje nije bilo posledica napornih treninga i priprema za nastupe, kako su iz Madonininog tima izvestili.

Portal Radar Online je istakao da su Madonu oživljavali injekcijom naloksona, što se daje u slučaju predoziranja.

Komentari (0)
Loading