Ona je glumica koju je oženio bivši muž Snežane Savić! Dragana se namučila da ostane u DRUGOM stanju, a jedna UŽASNA TRAGEDIJA joj je potpuno slomila srce!

Vesti 11.12.2021 20:42 0

"Moj suprug je bio svedok mojih patnji"

Ona je glumica koju je oženio bivši muž Snežane Savić! Dragana se namučila da ostane u DRUGOM stanju, a jedna UŽASNA TRAGEDIJA joj je potpuno slomila srce!

Printscreen/Youtube

Pošto su se glumica Snežana Savić i reditelj Dragoslav Lazić razveli pre nekoliko godina, brzo su našli nove partnere o kojima mediji i dan danas pišu.

Iako glumica čuva svoju intimu što dalje od očiju javnosti, reditelj je javno i glasno uplivao u novi brak sa tri decenije mlađom glumicom Draganom Turkalj, sa kojom je u 76. godini dobio blizance.

Dragoslavljevu je naša domaća publika imala priliku da upozna kroz likove koje je igrala u serijama "Seljaci" i "Zvezdara" 2003. godine, a o njihovoj borbi za potomstvo govorila je otvoreno.

 

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za "Hello".

Pošto joj je život zadao još jedan udarac, priznala je da se često pitala zašto je "kažnjena" i čime je zaslužila da joj se ovo dešava..

- Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana koja je rodila rodila sina Lazara i ćerku Iskru.

 

Komentari (0)
Loading