Slavna glumica pokazala sina koji je slika i prilika svog oca: Volela ga je ludački, a on je prevario sa dadiljom!

Vesti 17.05.2023 21:30 0

Slavna glumica Uma Turman pojavila se na festivalu u Kanu u društvu sina Levona kojeg je dobila sa kolegom Itanom Hokom, a mnogima nije promaklo da je njihov naslednik slika i prilika oca.

Uma Turman

Profimedia

Slavna glumica Uma Turman pojavila se na nekom događaju nakon dužeg vremena, ali nije bila sama. Crvenim tepihom ovogodišnjeg festivala u Kanu prošetala je ruku pod ruku sa sinom Levonom kojeg je dobila u braku sa kolegom Itanom Hokom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

Uma je izgledala poput boginje u zanosnoj puder roze haljini preko koje je prebacila zanosan tamno crveni ogrtač, dok je look zaokružila Chopard bordo čokerom i decentim nakitom. Ipak, njen najveći "ukras", složiće se mnogi, bio je njen sin, koji je izrastao u ozbiljnog frajera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AGF (@agf_foto)

 

Mnogima nije promaklo ni da je 21-godišnji Levon slika i prilika slavnog oca, a i on je, baš kao i starija sestra Maja krenuo stopama slavnih roditelja, te trenutno snima seriju "The Crowded Room" sa Tomom Holandom. Inače, ovo je Levonovo prvo javno pojavljivanje na nekom velikom događaju, a poslednji put je to bilo pre tri godine na Dior’s spring/summer 2020. reviji.

U Kanu se pojavila i Umina ćerka Maja koja je bila zvezda serije "Stranger Things", a koja trenutno promoviše "Asteroid City". Oba deteta nisu skrivala koliko su ponosna na svoju majku, iako je činjenica da joj nije uvek bilo lako u životu, pogotovo kada je glumica otkrila da je suprug vara sa dadiljom njihove dece Rajan Šavhjudž sa kojom je danas u braku.

Slavna glumica je nakon što je saznala za aferu okončala njihov brak, a iako je Itan u početku demantovao da je sve to istina, tri godine nakon razvoda oženio se dadiljom sa kojom je potom dobio ćerke Klementajn i Inidjanu.

 

 

Podsetimo, Uma i Itan upoznali su se 1996. godine na setu filma "Gattaca". Sve je išlo jako brzo. Niti godinu dana nakon početka veze Uma je bila trudna i 1998. rodila je ćerku Maju Rej.

Komentari (0)
Loading