Proslavila se kao kraljica romantične komedije, a sama je 15 godina:"Jednog dana će me neko oženiti"

Vesti 02.02.2023 09:25 0

Dijana Kiton je poznata i kao kraljica romantičnih komedija, ali je priznala da u njenom životu nedostaje romantike, te da joj taj aspekt baš i nije prioritet.

Proslavila se kao kraljica romantične komedije, a sama je 15 godina:"Jednog dana će me neko oženiti"

Shutterstock

Glumica je nedavno promovisala novu romantičnu komediju Maibe I do u intervjuu za Extra TV i otkrila koliko je godina prošlo od njenog poslednjeg sastanka.

Ne ide na sastanke

„Recimo 15 godina. Verovatno su samo pomislili: 'Dosta je... previše je čudna.' Malo sam čudna, ali dobro sam“, objasnila je uz osmeh, dodajući svojim prepoznatljivim šaljivim tonom: „Jednog dana će me neko oženiti. Možda jedan od ovih finih ljudi koji danas imaju posla sa mnom“.




U istom intervjuu, glumica je priznala da je bila zaljubljena u Ričarda Gira sa kojim glumi u novoj komediji, a ranije je često isticala da ima mnogo muških prijatelja, ali da ne izlazi na sastanke

Prošlog maja, glumica je u jednom intervjuu izjavila da nikada ne želi da bude nečija žena: „Razmišljala sam o ovome danas. Mislim da sam jedina u svojoj generaciji, a možda i ranije, koja je sve vreme bila slobodna žena. Kiton je u prošlosti izlazila sa poznatim glumcima, poput Vudija Alena, Vorena Bitija i Al Paćina, ali sada kaže da je posvećena sebi, a nedavno je na svom Instagram profilu poželela rođendan u prepoznatljivom stilu, napisavši: „ Srećan rođendan ljubavi mog života ... meni!"
 
Komentari (0)
Loading