Ovo je recept za Marfijev uspeh: Sastoji se od TRI jednostavna koraka, a poslednji je urnebesan

Vesti 11.01.2023 17:30 0

Upravo je održano 80. izdanje Zlatnih globusa. Jedan od najemotivnijih trenutaka bila je dodela nagrade Sesil B. Demil , kao omaž karijeri glumca Edija Marfija

Ovo je recept za Marfijev uspeh: Sastoji se od TRI jednostavna koraka, a poslednji je urnebesan

EPA

Zvezda filmova Edi Marfi privukao je pažnju posebno svojim govorom u vezi sa šamarom Vila Smita Krisu Roku na dodeli Oskara 2022. godine.

Po njegovim rečima, nakon dobijanja nagrade, nije oklevao da sa publikom podeli ono što je definisao kao svoj „krajnji plan za postizanje uspeha, prosperiteta, dugovečnosti i mira“.

Prema Ediju Marfiju, ovo se sastoji od tri jednostavna koraka za koje kaže da je pratio celu svoju karijeru.

„Plati porez, gledaj svoja posla i izbaci ime žene Vila Smita iz svojih jebenih usta“, fraza koja je nasmejala sve i brzo je postala viralna na društvenim mrežama.

Istorijski šamar koji je šokirao svet

Nakon nekoliko referenci na druge umetnike, komičar je uporedio Smitovu ženu sa poručnikom O'Nilom i njenom karakterističnom frizurom.

Ta šala je naterala Vila Smita da ustane sa svog mesta i, dok su prisutni mislili da je to neka gluma, ošamario je Krisa Roka , koji je pokušao da zadrži smirenost dok se glumac vratio na svoje mesto i zahtevao da više ne pominje njegovu suprugu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading