Niko ne bi ni primetio da nije PRIZNALA: Prošetala je CRVENIM tepihom u papreno SKUPOJ haljini koju je obukla POGREŠNO!

Vesti 27.10.2021 11:30 0

Pošto je dobila tu čast da intervjuiše poznate ličnosti na crvenom tepihu na premijeri filma "Duna" u Londonu, Tefi Pesoa je u žurbi pogrešno obukla haljinu u kojoj je s ponosom šetala i fotografisala se

Niko ne bi ni primetio da nije PRIZNALA: Prošetala je CRVENIM tepihom u papreno SKUPOJ haljini koju je obukla POGREŠNO!

Printscreen/Instagram

Jutjub zvezda Tefi ( 31) nosila je dizajnersku haljinu Silvije Astor, koju je platila oko 950 evra! Duga i elegantna haljina sa dugim rukavima imala je poveću rupu na levoj butini, i to sa dobrim razlogom, influenserka je smatrala "dekorativnim" dodatkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)

 

Međutim u viralnom videu, koji je nedavno okačila na TikTok objasnila je da je sa zakašnjenjem shvatila je da njena noga treba da prođe kroz rupu!

- Ljudi, ja ću poludeti. Hvala vam na podršci, ali upravo sam saznala da moja noga treba da prođe kroz glupu rupu - započela je Tefi u viralnom klipu u kojem pokazuje kako je ona nosila haljinu, pa potom kako je prebala da je nosi. 

Iako je za haljinu dobila pohvale, tražila je da joj se da još jedna šansa da se obuče kako treba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)

 

- Bila sam na crvenom tepihu i nisam znala. Zašto ne mogu da se obučem? Ja sam odrasla osoba - upitala je kroz smeh Tefi.

Influenserka je inače ovom prilikom intervjuisala filmske zvezde Timoteja Šalamea (25), Zendaju (25) i  Džejsona Momua (42), a video u kojem govori u haljini pregledan je više od četiri miliona puta.

 

Komentari (0)
Loading