Rijana ponovo širi svoje CARSTVO: Superluksuzna VILA se nalazi u ELITNOM delu Beverli Hilsa, a svotu od par MILIONA je iskeširala!

Naj žena Vesti 10.10.2021 20:22 0

Kuća u stilu Tjudora na Beverli Hilsu u Kaliforniji ima pet spavaćih soba i košarkaški teren

Rijana ponovo širi svoje CARSTVO: Superluksuzna VILA se nalazi u ELITNOM delu Beverli Hilsa, a svotu od par MILIONA je iskeširala!

Google maps/Tanjug

Prema podacima o imovini, 33-godišnja pop zvezda uložila je krajem marta 10 miliona dolara za kuću od 5.000 kvadratnih metara u Beverli Hillsu u Kaliforniji. Kuća u stilu Tjudora nalazi se odmah pored novoobnovljene vile od 8.000 kvadratnih metara koju je kupila za 13,75 miliona dolara krajem prošle godine

Rijanini kozmetički i modni brendovi učinili su je najbogatijom muzičkom zvezdom na svetu sa neto vrednošću od 600 miliona dolara, prema Forbesu.

Obe nekretnine, koje se nalaze u otmenom naselju Beverli Hills Post Office kupljene su putem trustova (firme). Evan Džehle, partner u njujorškoj kompaniji za upravljanje poslovima FFO i član globalnog savetodavnog odbora Rijanine fondacije Klara Lionel, naveden je kao poverenik dela za dve transakcije, prema javnim evidencijama na PropertiSharku. Gospodin Džehle nije bio odmah dostupan za komentar.

Prvu nekretninu koju je zvezda stekla - belo dvorište sa utabanim crnim krovom koji daje osećaj moderne seoske kuće - kompletno je preuredio investitor Daniel Starr, koji je kuću kupio 2016. godine za 4,3 miliona dolara u transakciji predstavljenoj u Bravovom „Milion dolara Lista". 

U međuvremenu, njen novi dom u stilu Tjudora nudi pet spavaćih soba i pet kupatila, izložene plafonske grede i drvene detalje, saunu, teren za košarku i bazen, prema fotografijama iz 2015. 

Prema evidenciji imovine, poslednji put se 2015. trgovalo za nešto više od 5 miliona dolara. O dogovoru je prvi izvestio Dirt .

 

Komentari (0)
Loading