Ana Ivanović konačno otkrila na kome JEZIKU priča sa sinovima

Naj žena Vesti 02.09.2021 08:37 0

Nekadašnja najbolja teniserka planete, Ana Ivanović važi za jednu od najvećih sportskih zvezda u našoj zemlji i zbog toga je uvek u centru pažnje

Ana Ivanović konačno otkrila na kome JEZIKU priča sa sinovima

Shutterstock

Iako je Ivanović sa Bastijanom Švajnštagerom dobila dva sina trogodišnjeg Luku i dvogodišnjeg Leona, fotografije sa njima retko kada deli sa javnošću. Baš zbog ovoga je svaki detalj o njima interesantan.

Međutim, posle dugog perioda ćutanja i preskakanja pitanja ovakvog tipa, bivša teniserka je konačno rešila da otkrije jedan detalj o dečacima. U intervjuu za "Eurosport" odgovorila je na pitanje - da li sa decom pričaju na nemačkom ili srpskom.

- Mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom - rekla je Ana u intervjuu.

Opisala je još jednom kako je izgledao život njihove dece tokom pandemije koronavirusa, koja je potpuno izmenila planetu.

- Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili "zaglavljeni" zbog virusa i bilo je sve veoma lepo. Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno, ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro - istakla je Ivanović.

Komentari (0)
Loading