Rijana prvi put, otvoreno O TRUDNOĆI: "Nisam bila spremna za ovo, JEDNA STVAR ME JE IZNENADILA"

Vesti 24.02.2022 11:39 1

Prošle su dve nedelje otkako su Rijana i ASAP Roki zvanično objavili da čekaju prvo dete

Rijana prvi put, otvoreno O TRUDNOĆI: "Nisam bila spremna za ovo, JEDNA STVAR ME JE IZNENADILA"

Printscreen/Instagram

Fotografije Rijaninog golog stomaka preplavile su internet i izazvale veliko interesovanje. Rijana je sada odlučila da prvi put progovori o trudnoći.


Ona je rekla da je iznenađena određenim aspektima trudnoće, a najviše joj smeta umor. Ona je pojasnila da se oseća sjajno, ali da s vremena na vreme oseti umor i da to nije ono na šta je ona navikla, preneo je Independent.

Rijana je govorila  i o tome kako je trudnoća izazvala promene u načinu na koji ona posmatra svoje telo. "Obično kada sam na crvenom tepihu i moj stomak je malo veliki, to je problem".


Par je objavio svoje vesti šetajući Njujorkom, a Rijana se hvalila svojim trudničkim stomakom ispod raskopčanog roze vintidž kaputa Šanel. Za sve ljubitelje mode otkrila je i ponešto o tom Šanel kaputu i ​​kako je „ bio savršen“ za tu priliku. "Ovu jaknu sam dobila kada niko nije znao da sam trudna i to je bila samo jakna koju sam volela i uvek sam čekala trenutak kada ću je obući", rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

 

Rijana i ASAP Roki zabavljaju se od novembra 2020, a ozvaničili su svoju vezu na crvenom tepihu na Met Gala večeri u septembru 2021.

 

 

Komentari (1)
Loading
Vladimir
24.02.2022 23:49

koka mala, nije sedela na jastuku , nego decopravitelju.