Kako da znate da je on "taj"? Svemir vam ukazuje da ste pronašli srodnu dušu na 5 načina

Vesti 10.11.2023 20:58 0

Morate obratiti pažnju na znakove koje vam šalje sudbina...

par

Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

Mnogi ljudi greše verujući da tek kada uđu u ozbiljnu vezu, počinju da upoznaju upravo onu osobu koja im je sudbinski namenjena.

Nažalost, često to nije ništa više od obične ljubavi, koja postepeno počinje da nestaje. Kako shvatiti da je osoba vaša sudbina? Da je on taj koji ti je odozgo suđen?

Morate obratiti pažnju na znakove koje vam šalje sudbina – oni su ti koji će pokazati da li je osoba sada pored vas, objasnila je spiritualista Kazeta Akhmethanova.

Proročki snovi

Ponekad budući životni partner dolazi u snove mnogo pre sastanka. Više sile aktivno rade kako bi osigurale da sanjar sazna o svom odabraniku u snu, a kada se sretne u stvarnosti, svim silama pokušava da ga ne propusti.

spavanje

Shutterstock

 

Nakon susreta sa sudbinom u životu, stiče se utisak da se radi o voljenoj osobi iz prošlosti koja se u životu pojavljuje s razlogom. Svako ima takve znakove, samo mnogi ne mogu na vreme da razmotre njihovu važnost i da donesu prave zaključke, piše Krstarica.

Osećaj prepoznatljivosti

Kad upoznate tu osobu, imate osećaj da se poznajete jako dugo. Pojavljuje se misao da je to poput „ogledala“ ispred vas – u osobi pronalazite slične osobine, manire i navike.

Deža vi

Deža vi prati svaku osobu tokom celog života. Naučnici veruju da se radi o kvaru neurona ili sećanja na slike iz naših zaboravljenih snova.

Učinak vam daje osećaj da ste već bili upoznati sa svojom srodnom dušom, poznajete je jednako kao da ste blisko komunicirali mnogo godina. Postoji osećaj da vam je nedostajao jedan delić slagalice, a sada je konačno pronađen i slika se složila. Može se dogoditi kada su se dve osobe poznavale u prošlim životima.

Par

Shutterstock

 
Slučajnosti

Slučajnosti mogu varirati i možda neće biti odmah uočljive. Imena (rođaka, prijatelja, poznanika, vaša), datumi, snovi koji govore o istim događajima, ali s različitih strana, kao i slične životne priče. Može se dogoditi i da se vaš prvi susret dogodi na nezaboravnom mestu za vas dvoje. Slučajnosti se mogu povezati s različitim područjima života, na primer, s vašim hobijima i interesovanjima.

Gubitak osećaja za vreme

Kada ste blizu „svoje“ osobe, pojam vremena ne postoji. Sati lete, a vi i dalje osećate da propuštate komunikaciju. S osobom koja je predodređena samom sudbinom, uvek ćete biti zainteresovani, uvek ćete naći nešto za razgovor i kako provesti vreme zajedno.

Osim toga, kada ste zajedno ne napušta vas osećaj mira, spokoja i prijatnosti, nemate želju za bežanjem. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je u redu da momak pita devojku koliko partnera je imala pre njega? #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading