Bekamova ljubavnica posle dokumentarca iznervirano poručila: „Prestani da glumiš žrtvu, sve je istina o našoj aferi!“

Vesti 22.10.2023 17:01 0

Pošto je rekla da želi da se Dejvid Bekam ohrabri i javno izvini što je povredio svojuženu, Rebeka Los je optužila fudbalsku zvezdu da igra na kartu žrtve kada je govorio o njihovoj navodnoj aferi u Bekamovom dokumentarcu.

dejvid bekam

Profimedia

„Razumem da on ima imidž koji treba da sačuva, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da ja izgledam kao lažov, kao da sam izmislila ovu priču“, rekla je ona za „Dejli mejl“.

"On mora da preuzme odgovornost"

"Sve to izgleda kao da se predstavlja u smislu ’jadan ja'. Mora da preuzme odgovornost", dodala je ona, komentarišući trenutak kada je Dejvid progovorio o navodnoj aferi u dokumentarcu.

„Iskreno, ne znam kako smo to prošli. Viktorija mi znači sve. Videti je tako povređenu bilo je neverovatno teško, ali oboje smo borci. Morali smo da se borimo jedno za drugo i za našu porodicu. I vredelo je borbe“, rekao je Dejvid u dokumentarcu o periodu kada je se pričalo da mu je Rebeka Los ljubavnica.

dejvid bekam

Profimedia

 

Naime, Rebeka smatra da Dejvid tim rečima indirektno sugeriše da je ona ta koja je „naterala Viktoriju da pati”, a 46-ogodišnja bivša manekenka je još jednom izjavila da se afera zaista dogodila.

"Da, priče su bile užasne, ali su istinite. On u dokumentarcu govori o tome da je to u krajnjoj liniji njegov privatni život, on to drži za sebe. Mislim da je jedno držati svoj privatni život za sebe, a drugo da obmane javnost“, prokomentarisala je ona.

Podsetimo, afera se navodno dogodila dok je Bekam igrao za španski Real Madrid. Bivša manekenka je u intervjuu iz 2004. godine tvrdila da su imali aferu, ali je fudbaler to negirao.

"Imam i ja porodicu i decu"

Inače, Rebeka danas radi kao lekar, živi u Norveškoj i ima dva sina sa norveškim lekarom Svenom Kristjarom Skajom. Ona je objasnila da je jedini razlog zašto je odlučila da prokomentariše dokumentarni film taj što je osetila potrebu da se brani.

"Imam i ja porodicu i decu, koja takođe imaju Gugl i mogu da gledaju dokumentarne filmove. I želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da ustane i zauzme se za istinu", rekla je ona.

Komentari (0)
Loading