Kejt Mos ima dvojnicu? Njena ,,bliznakinja" prošetala pistom u Parizu, ljudi izneverovali koliko liče!

Vesti 06.03.2024 18:48 0

Ohnonina sličnost sa Mos, koja je stekla slavu 1990-ih kada je zavaravala fotografe svojom neobičnom lepotom, je izuzetna

Kejt Mos

Profimedia

Kejt Mos je u ponedeljak prošetala modnom pistom Marine Sere na Nedelji mode u Parizu. Da li je?

Ne, to je zapravo bila Deniz Ohnona, 43-godišnja žena iz Liverpula, koja je svoju neverovatnu sličnost sa supermodelom rođenim u Krojdonu, pretvorila u novu karijeru. Brojne publikacije su pogrešno identifikovale Ohnonu kao Mos nakon Serine revije.

 

@britishvogue #KateMoss’s doppelgänger had the crowd fooled at the Marine Serre AW24 show during #ParisFashionWeek. #TikTokFashion ♬ original sound - Ryan Quejada

 

Ohnonina sličnost sa Mos, koja je stekla slavu 1990-ih kada je zavaravala fotografe svojom neobičnom lepotom, je izuzetna; obe žene imaju istu delikatnu strukturu kostiju, raščupanu bronzanu kosu i besprekoran ten. Ohnona je takođe ovladala Mosovim stilom - od uskih farmerki do kožnih jakni i majica bez napora, ona fura ,,rock cure" izgled.

Nije joj prvi put

Ovonedeljno pojavljivanje na modnoj pisti nije prvi put da je Ohnona prevarila ljude. Poruke istinskog šoka odjeknule su društvenim medijima i WhatsApp grupama kada su svi mislili da se Mos uvlači u Mek Donalds tokom prošlogodišnjeg preuzimanja kompanije Šanel u Mančesteru. Ali ne, Ohnona je samo živela svoj život i radila ono u čemu je najbolja- ličila na Kejt Mos, prenosi Telegraph.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading