Ne treba da se umotate u čaršav, samo zato što imate više od 50: Pogledajte najbolje kombinacije koje će pokazati da ste žena sa stilom

Slobodanka Ćorić Vesti 03.11.2023 10:22 0

Pronašla je pravu meru oblačenja za svoje godine, a da to ne utiče na njenu želju da i dalje izgleda veoma moderno, atraktivno i se*si

sara džesika parker

Printscreen/Instagram

Žene često smatraju da neki komadi odeće nisu prikladni za njihove godine. Naravno, ima istine u tome kada su u pitanju neki ekstremni primeri, ali u principu, svaki komad odeće, sa promišljenim i odmerenim stilom, može biti dobitna kombinacija čak i za damu „u godinama” .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Rejano (@susirejano)

Naravno, to ne znači da treba da nosite šorts koji vam seže tik ispod zadnjice ili helanke, ali ne znači i da se treba umotati u čaršav, samo zato što imate više od pedeset godina. Naprotiv! Pravi primer kako žena 50+ treba da se oblači, a da i dalje izgleda elegantno, urbano, moderno i zavodljivo je modna uticajnica i žena sa stilom Suzi Ređano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Rejano (@susirejano)

Modne kombinacije ove žene, koju na Instagramu prati preko 600 hiljada ljudi, prava su inspiracija. Pronašla je pravu meru oblačenja za svoje godine, a da to ne utiče na njenu želju da i dalje izgleda veoma moderno, atraktivno i se*si.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Rejano (@susirejano)

U njenom stajlingu videćete da su jarke boje veoma dobrodošle, kao i beli komadi, farmerke, kao i veliki nakit (koji je inače „rezervisan” za mlade devojke). Nadamo se da ćete inspiraciju za sebe pronaći u maloj galeriji koju smo pripremili za vas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Rejano (@susirejano)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Rejano (@susirejano)

Komentari (0)
Loading