Bjuti industrija je lansirala novi jesenji trend: Narandžasta boja kose kao vodeći hit

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 20:48 0

Narandžasta kosa je novi jesenji bjuti trend

Kosa

Printscreen/Instagram

Bjuti industrija svakog septembra uspostavlja nova pravila igre i neretko postavlja trendove koji će biti aktuelni narednih 365 dana. Zagasitiji tonovi su uvertira na koju smo uveliko navikli, a kada je u pitanju boja kose najčešće težimo ka nijansama kestena ili pak bordo tonovima. U bjuti industriji su se vrlo brzo snašli i formirali novi jesenji trend. Boju bundeve smo već sačuvali za sledeći manikir, a sada smo detektovali još jedan talas –narandžasta je nova crna, a "pumpkin spice" kosa je nova atrakcija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

 

 

Bjuti entuzijasti su odlučili da ove godine sezonu započnu upravu bojom bundeve koja je bespogovorno postala IT nijansa kako manikira, tako i kose. Još ukoliko se upustite u avanturu skraćivanja kose i zaigrate za tim bob hairstyle, ovaj izgled će biti apsolutni pogodak.

 

 

Boja kose koja dominira paralelno sa pumpkin spice hair trendom jeste zagasita crvena nijansa koju furaju i Kendal Džener i Emili Rajtakovski. Kako je crvena definitivno boja sezone, ne čudi nas da su se upravo poznate dame odlučile na ovako radikalne promene izgleda. Verujemo i da je opsednutost jagoda šminkom dodatno podgrejala već uzavrelu atmosferu na svetskoj bjuti sceni.

 

 

Veoma je bitno da ne pokušavate da postignete pumpkin spice boju kose kod kuće već isključivo da se prepustite veštim rukama frizera. 

Komentari (0)
Loading