Top 5 letnjih kombinacija sa Instagrama u kojima ćete želeti da provedete ostatak leta

Jelena Vukelić Vesti 29.08.2023 10:33 0

Leto je u punom jeku, a društvene mreže, posebno Instagram, prepune su inspirativnih i stilizovanih kombinacija koje će vas oboriti s nogu.

Tamara Kalinić

Shutterstock

 Ako vam nedostaje inspiracije za letnje odevne kombinacije, ne brinite, jer smo izdvojili Top 5 kombinacija sa Instagrama u kojima ćete poželeti provesti ostatak leta.

 

 

Boho chic

 

 

Svaka letnja sezona traži savršen boho chic izgled. Ovaj ležeran, ali sofisticiran stil kombinuje providne haljine i bluze, često i sa cvetnim uzorcima, šešire od slamnatih vlakana i sandale sa resama, kao i mnogo nakita.  Dopustite sebi da zasijate u ovoj romantičnoj i bezbrižnoj kombinaciji koja je idealna za opuštanje na plaži ili šetnju pored mora.

Urbani šarm 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

 

Za gradske avanture, neka vas inspirišu urbanog šarma kombinacije sa Instagrama. Ovaj stil kombinuje lepršave midi suknje, lanene pantalone, udobne majice sa printom, prsluke, kao i patike ili japanke, koje će vam omogućiti da istražujete grad sa stilom. Dodajte šareni kofer i sunčane naočare za savršenu letnju avanturu u gradu.

Opuštena elegancija

 

 

Za večernje izlaske i posebne prilike, očarajte sve sofisticiranom kombinacijom koju možete pronaći na Instagramu. Haljine od svilenih materijala sa otvorenim leđima, suknje visokog struka sa elegantnim bluzama ili kombinezoni u pastelnim tonovima – sve to dopunite nekim elegantnim sandalama ili potpeticama za savršen izgled koji će vam omogućiti da zablistate na bilo kojoj letnjoj zabavi.

Romantično

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Letnji zalasci sunca uvek su posebno čarobni. Kombinujte romantične haljine sa tilom, cvetne printove i pastelne boje kako biste uhvatili čaroliju ovog trenutka. Sandale sa vezivanjem i nakit od prirodnih materijala savršeno će upotpuniti ovu kombinaciju za nezaboravne šetnje u sumrak.

Sportska elegancija za aktivan odmor

 

 

 Ako preferirate aktivan odmor, inspirišite se sportskom elegancijom koju možete pronaći na Instagramu. Crop topovi u kombinaciji sa visokim šortsom ili tajice i tanki sportski duks je spoj koji će vam omogućiti slobodu pokreta i udobnost tokom letnjih aktivnosti. Dodajte šešir i sportske sandale za kompletan sportski izgled.

 

Komentari (0)
Loading