Koristite šampon za volumen, a dlaka vam je sve tanja: Za samo 300 dinara kosa će vam biti gušća od grive

Marina Đurđević Vesti 06.07.2023 13:45 0

Opadanje kose postaje ozbiljan problem sa godinama. Verovatno ste već probali sve preparate i šampone za postizanje volumena ali niste bili zadovoljni efektom.

Kosa

Shutterstock

Opadanje kose postaje ozbiljan problem sa godinama. Verovatno ste već probali sve preparate i šampone za postizanje volumena ali niste bili zadovoljni efektom. Sada je pravi trenutak da se poslužite lakim trikovima za frizuru iz snova.

Puder za volumen je jedan od neverovatnih proizvoda koji će vam za par minuta poći da stilizujete vašu frizuru kako želite. On ima sličnu konzistenciju kao puder za bebe, ali ne ostavlja bele tragove. Njegova karaketristika je da se lepi za vlas i na taj način ona deluje deblje nego što jeste i stoga nastaje efekat gušće kose. Preporuka je naći proizvod bez sulfata. U našim prodavnicama cene ovih pudera kreću se od 300 do 1.000 dinara.

Ako želite da vaša kosa ima lokne koje podsećaju na one kao kada izađete iz mora, porskajte slani sprej po njoj. Kosa poprskana ovim sprejom uvek deluje bujnije nego ravna "ispeglana" frizura. Cena kod nas je od 300 do 800 dinara.

 

 

Komentari (0)
Loading