Coconut estetika zaludela influenserke: To je ultimativno oličenje letnje mode, a evo koja pravila morate da poštujete

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 16:30 0

Na Instagramu i TikToku sve je više žena koje nose blistave bikinije, široke šešire za sunce i tropske printove ranih dvehiljaditih za koje ste zaboravili da su postojali. Svetli, raznobojni printovi i dodaci vratili u našu letnju garderobu, što nazivamo coconut estetikom

Alesandra Ambrozio

Profimedia

Coconut girl estetika se svodi na prihvatanje divlje, svetle, pa čak i kičaste odeće. Ona neonska narandžasta košulja iz prodavnice suvenira koju ste kupili na porodičnom odmoru 2003. godine odiše ovom estetikom. Havajski printovi na bikiniju i ogrlice od školjki su takođe pravi predstavnici estetike. 

Cvetna suknja

Zabavni cvetni printovi su bili veoma popularni ranih dvehiljaditih godina. Presrećni smo što ih je coconut girl estetika vratila. Potražite printove na kojima se nalazi raznobojno cveće sa laticama koje su u potpunosti vidne.

 

 

Ogrlica od školjki

Još jedan coconut girl dodatak, za koji bismo se iznenadili ako ste ga nosili u poslednjih 15 godina, jeste ogrlica od školjki. Ogrlice od školjki mogu se kupiti u skoro svakoj prodavnici suvenira i one su kruna vaše coconut girl estetike. Za bonus poene uzmite onu koja ima perle u jarkim bojama, poput neonske roze ili okeanske plave.

 

 

Starinski krop top

Kada govorimo o krop topovima, najbolji izbor se nalazi u trift ili vintage online prodavnicama. Tako ćete prigrliti coconut girl estetiku u potpunosti, jer ćete pronaći prave komade koji su se nosili dvehiljaditih godina. Kratki rukavi ili na bretele, bandana u službi majice su samo neki od izbora. Naravno, pronađite krop topove u svetlim nijansama ili cvetnom dezenu.

 

 

Coconut girl i košulja

Ukoliko volite da se ogrnete nakon kupanja u moru ili bazenu da biste otišli po svoje omiljeno piće, šta je bolje od oversized gornjeg dela koji ima veliku dugmad? Ne mora čak ni da bude u jarkoj boji, bilo koji gornji deo svetlije boje će dobro funkcionisati. Daće vam dovoljno ležernosti koja odiše coconut girl estetikom na suptilan način. Zato probajte da sa košuljom napravite pravu kombinaciju.

 

 

Coconut girl i veliki slamnati šešir

Pokušajte da ponesete slamnati šešir širokog oboda na sledećem odmoru na plaži. Široki, razigrani, rubovi su ključ za postizanje coconut girl estetike. Običan bež slamnati šešir će dobro funkcionisati, ali ako želite da unesete još boje u svoju kombinaciju, ohrabrujemo vas da potražite jedan u jarkoroze, plavoj ili beloj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Komentari (0)
Loading