Jedan blejzer, a ČETIRI različita stajlinga: Ležerna, večernja, poslovna i kombinacija za izlazak, a ISTI KOMAD ODEĆE

Vesti 06.03.2023 11:02 0

Postoji mnogo različitih stilova blejzera, pa možete da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašem stilu. Crni, sivi i tamnoplavi su klasične boje za blejzere, ali takođe postoje i razne druge boje koje će biti popularne ovog leta

blejzer

Profimedia

 

Irina Šajk je poznata po odličnom stilu, pa ne čudi što je pokazala kako jedan blejzer može da se nosi u četiri različite kombinacije. Evo nekoliko saveta kako možete da sledite njen primer:

 

 

Ležerna kombinacija: za ležeran izgled nosite blejzer uz farmerke i belu majicu. Ovo je jednostavan, ali elegantan izgled koji možete nositi tokom dana. Uz ležernu kombinaciju idu patike ili ravne cipele i torba sa preklopom i dobićete savršen kežual izgled.

Večernja kombinacija: za večernji izgled nosite blejzer svečanu crvenu haljinu. Ovo je odličan način da nosite blejzer za posebne prilike. Dodajte crne visoke potpetice i torbu za potpuni izgled.

Poslovna kombinacija: za poslovni izgled nosite blejzer uz pantalone i košulju. Izaberite pantalone i košulju u istoj boji kao i blejzer za monohromatski izgled. Dodajte visoke potpetice i poslovnu torbu da biste upotpunili poslovni izgled.

Kombinacija za izlazak: Za izlazak nosite blejzer kao haljinu, a preko njega korset baš kao Irina. Ovo je odličan način da nosite blejzer na zabavi. Izaberite čizme do kolena.


Uz ove savete, spremni ste da se igrate sa svojim blejzerom i nosite ga na više načina. I ne zaboravite da je jedan od najboljih delova nošenja blejzera to što možete dodati svoj lični stil kako biste ga izdvojili iz gomile.

BONUS VIDEO

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading