Ne krije da je ZALJUBLJENA do ušiju: Monika Beluči se pojavila u VATRENOM IZDANJU, savršena linija se NE MENJA, ali osmeh sve govori

Vesti 27.02.2023 09:00 0

Monika Beluči je prisustvovala dodeli Cesar filmskih nagrada i nije krila koliko je zaljubljena

Ne krije da je ZALJUBLJENA do ušiju: Monika Beluči se pojavila u VATRENOM IZDANJU, savršena linija se NE MENJA, ali osmeh sve govori

EPA

 

Slavna glumica Monika Beluči prošetala se crvenim tepihom na dodeli Cesar filmskih nagrada, samo par dana nakon što je primećena kako se ljubi i šeta ulicama Madrida sa režiserom Timom Bartonom.

Obučena u vatreno, crveno izdanje: haljinu sa uskim gornjim delom, širokom suknjom i velikim crvenim plaštom - Monika je odisala svežinom.

 

 

Nasmejana i zadovoljna, glumica je predstavljala živi dokaz da godine ne smeju biti prepreka i da ljubav može doći i na pragu sedme decenije.

Priča se kako je Monika bila sama od 2019. godine, od kako se rastala od dugogodišnjeg dečka Nikolasa Lefevrea. Prethodno je bila udata za Vensana Kasela sa kojim ima dve ćerke.

Iako je Vensan sreću našao pored duplo mlađe devojke Tine Kunaki, Monika to nikad nije komentarisala i često je viđana u njihovom društvu.

Žene širom sveta obožavaju Moniku Beluči upravo zbog njene životne filozofije koja glasi: prihvati sebe, prihvati bore i starenje! Dok se reči 58-godišnje glumice ponavljaju kao mantra:

- Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više ne bude radovala? Isto što je radila i moja mama. Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading