Suknja od 1.700 EVRA na VRHU popularnosti: Nosi je Tamara Kalinić i sa LAKOĆOM je kombinuje, kažu da će biti veliki TREND i na proleće

Vesti 10.11.2022 09:37 0

Suknju koja postaje viralna već nosi Tamara Kalinić

Tamara Kalinić

Printscreen/ Instagram

Najviralnija košulja sezone, u ponudi modnih kuća Loewe, Bottega Veneta i Prada, jednostavnog je kroja, dok se za najpopularniju suknju može reći upravo suprotno. U trendu je zanimljiv model, koji se može kombinovati na različite načine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Prada zaslužna je za uspeh midi suknje, koja kombinuje dve različite tkanine, poput vune i mrežice. Najzastupljeniji je poluprozirni til koji ponekad ima i vez, piše Harpers Bazaar España. Ovaj modni novitet prvi put je viđen na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2022/23, gde je već privukao pažnju. Sada je u Milanu postao jedan od najčešće ponavljanih odevnih predmeta.

 

 

Leoni Hane, Dženi Volton, Ksenija Adonts, Emili Sindlev, Špankinja Beln Hostalet, te Tamara Kalinić samo su neke od influenserki koje su bez ustručavanja ponele ovaj odevni predmet i pokazale da se, upkos svom upečatljivom karakteru, može lako kombinovati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Iako je plasirana u zimskoj kolekciji, ova suknja obećava da će biti hit i na proleće, a košta neverovatnih 1.700 evra.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading