Omiljeni MODNI KOMAD iz osamdesetih je ponovo u TRENDU: Kožna JAKNA se vraća na velika VRATA, novi krojevi će vas ODUŠEVITI

Vesti 13.10.2022 09:44 0

Mnoge žene će vam reći da je posedovanje kožne jakne pitanje stila, a ne aktuelnih trendova

Omiljeni MODNI KOMAD iz osamdesetih je ponovo u TRENDU: Kožna JAKNA se vraća na velika VRATA, novi krojevi će vas ODUŠEVITI

Shutterstock

Komad koji je obeležio osamdesete, ali i devedesete godine, sada je ponovo aktuelan, a ono što posebno oduševljava je prisustvo različitih krojeva, što će svakoj ženi omogućiti da pronađe adekvatan primerak za sebe.


Na tržištu je tako moguće pronaći  sportske kožne jakne, bomber kožne jakne, crop kožne jakne ili kožne mantile, posebno dizajnirane za jesen. Međutim, modeli koji se posebno izdvajaju ove jeseni su oversize kožne jakne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAMI MIRÓ (@samimiro)

Lepota je u raznovrnosti kombinovanja, a najsmeliji mogu pokušati da ih ukombinuju sa elegantnim haljinama, cipelata i specifičnim detaljima.

 

U dnevnoj varijanti, modni kritičari predlažu kombinaciju širokih pantalona, glomaznih čizmi, sportskih haljina i haljina od trikotaže.

 

Oversize jakne nude mnogobrojne mogućnosti, a primetno je da je akcenat na udobnosti. Mogućnosti kombinovanja su beskrajne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe)

 

A ono što posebno oduševljava je činjenica da sada možemo modele, koje smo davno odložili da ponovo iskoristimo.

 

Komentari (0)
Loading