Ova NIJANSA kose, zavladaće ovom godinom: Izgledaćete uvek sveže i DRASTIČNO mlađe

Vesti 21.03.2022 18:00 0

Smeđa postaje najpopularnija boja kose ove godine!

kosa

Shutterstock

Ova nijansa boje oboriće sve rekorde i obeležiti ovu godinu. Crnke i plavuše pored ove nijanse padaju u treći plan. 

- Luksuzna smeđa kosi daje snažniju energiju, dimenziju i naglasak na detalje. Vrlo je lako kada se bojite u tamniju nijansu da na celu kosu nanesete jedan ton boje, što daje vrlo sličan rezultat kao i bojenje kod kuće. Smatram da bi profesionalni frizeri trebalo klijentima da daju nešto što nikada ne bi mogli da dobiju kod kuće, a nijansa luksuzne smeđe stavlja naglasak na detalje i dublje nijanse kako bi krajnji rezultat bio luksuzan i bogatm - kaže slavni frizer Tom Smit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ako se odlučite za ovu popularnu boju ove godine Tom Smit savetuje da je važno da se naglasi frizerima da ne želite jednu istu nijansu na celoj površini kose, već da se iskombinuje najdublja i najsvetlja najanska koju želite, a na njemu je da on uskladi nijanse između te dve granice. 

Ali kako se šuška plava boja će ipak i dalje biti među vodećim mestima, jer se sve češći broj devojaka odlučuje za posvetljavanje kose. Biće popularan efekat sunca u kosi jer je ona prošarana sitnijim pramenovima najviše oko lica tako da sve izgleda kao da su oni prirodno posvetlili na suncu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading