„Pravi muškarci poput mene zarađuju novac": Influenser razbesneo javnost, a ono što je rekao za žene je zaprepastilo sve

Olja Jelić Vesti 11.04.2024 13:53 0

Influenser se našao na udaru kritika nakon komentara koje je dao o ženama. Tvrdi da je novac „muška energija“ i veruje da je ženama mesto kod kuće

Influenser

Printscreen/Instagram

Influenser je osuđen zbog tvrdnje da žene ne bi trebalo da zarađuju sopstveni novac.

Samoproglašeni preduzetnik Mič Treći, koji živi u Dubaiju, dao je zabrinjavajuće komentare na Instagramu. Njegovi komentari su od tada izazvali bes ljudi nakon što je tvrdio da je "novac muška energija" i podstakao žene da se bave kuvanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MITCHELL THIRD (@mitchthird)

 

On je odgovorio ženi koja je pitala da li su vrste komentara koje daje „egocentrične“, na šta je on odgovorio: „Moja poruka je da pomažem muškarcima. Ne mogu da govorim u ime žena“.

Nije prošlo ni sat vremena pre nego što se činilo da se predomislio, jer je nastavio da deli niz misli o tome kakva bi, po njegovom mišljenju, trebalo da bude uloga žene.

U izjavi na društvenim mrežama, on je napisao: „Novac je muška energija, tako da je želja svake žene da zaradi novac zapravo muška. Morate da prihvatite svoju urođenu žensku energiju tako što ćete dati prioritet brizi o sebi, negovati odnose i truditi se da budete više brižne."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MITCHELL THIRD (@mitchthird)

 

Nije prošlo mnogo pre nego što je objavu primetila organizacija za praćenje uticaja, „Aussie influencer opinions“, gde je ubrzo naišla na kritike.

Jedna žena je ironično prokomentarisala: „Želim da žena bude finansijski zavisna od mene kako bi se osećala obaveznom da kuva i čisti za mene i da izgleda dobro dok to radi. F to, tada ću biti muževan.“

Drugi je dodao: "Parfrazirati 'biti ženstven znači raditi besplatno, biti muško znači raditi za novac' čini se poštenim."

Mnogi su se takođe brzo nasmejali zbog zbunjujuće tvrdnje da je „novac muška energija“. Zapravo nisu mogli da veruju šta čitaju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading