"Ne želim da vas traumiram detaljima": Žena ispričala kako je otkrila muževljevu prevaru, njeno iskustvo je poput filmske priče

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 17:29 0

Nesvakidašnja priča prolaznice koja je ispričala kako je otkrila da je muž vara privukla je pažnju na TikToku, a mnogi ističu da njeno iskustvo deluje kao scenario za film.

Ispovest žene

Printscreen/TikTok

Nesvakidašnja priča prolaznice koja je ispričala kako je otkrila da je muž vara privukla je pažnju na TikToku, a mnogi ističu da njeno iskustvo deluje kao scenario za film. Prolaznica je ispričala kako je uhvatila supruga u prevari, međutim, ništa nije bilo kako se isprva činilo.

Okrila je kako njen suprug sa svojim prijateljem svakog vikenda ide u lov, ali se kući uvek vrati bez ičega. To je bio povod da posumnja na prevaru te mu je isprva odlučila sakriti oružje, ali je ipak odlučila da ga prati.

"Saznala sam da je otišao u motel. Pre nego što poludim ili uradim nešto zbog čega ću zažaliti, odlučila sam da mirno nastavim da ga pratim. Došla sam do motela i prva stvar koju sam videla je automobil supruge njegovog najboljeg prijatelja. Pomišljala sam na najgore jer ta žena je prelepa", započela je svoju ispovest.

 

 

Otkrila je kako ju je neko u tom trenutku potapšao po ramenu, a da je upravo ona stajala iza nje.

"U tom trenutku sam pomislila – kakav bezobrazluk, spava s mojim suprugom i još mi prilazi. Napala sam je verbalno: "Zašto si s mojim mužem u motelu? Posle prepirke, rekla mi je da je ona dala svom suprugu automobil jer se njegov pokvario. Tada sam shvatila da nijedna ni druga ne znamo šta se zapravo dešava", ispričala je.

Navodeći da su morale podmititi recepcionara da bi im rekao gde su, ali da su na prevaru morale uzeti ključ od sobe kako bi ih uhvatile na djelu. U sobi su čule više glasova i muziku.

"Ne želim da vas traumiram detaljima, ali zamislite muškarce, svi iz našeg komšiluka, goli, svi rade stvari koje ne želim da ponovim. Kad su nas videli izbezumili su se", ispričala je.

 

 

 

Kazala je i kako je sada već njen bivši suprug bio najveći homofob kojeg je poznavala te da je bila neverovatno šokirana.

"Ucenile smo ih da moramo da dobijemo posle razvoda sve što tražimo ako ne žele da svi saznaju šta rade. Pristali su na sve samo da ćutimo. Razvod je prošao glatko. Dve godine posle toga mi smo ćutale, ali jedna žena iz te grupe muškaraca je angažovala privatnog detektiva i sve je otkriveno. U svakom slučaju mi smo dobile šta smo tražile i volim što je tako", kazala je na kraju videa koji je šokirao korisnike te se proširio društvenim mrežama.

 

 

Komentari (0)
Loading