Kako osvojiti gejmera? Zvuči skoro nemoguće, ali kažu da jedna fora provereno radi

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 15:10 0

Devojke se često pitaju kako prići muškarcu gejmeru

Gejmer

Shutterstock

Na Redditu se ovih dana povela rasprava oko teme kako prići dečku koji ti se sviđa, a on je gejmer i uglavnom se nalazi u svetu igrica. Za mnoge devojke je prava enigma kakav pristup odabrati, jer mnoge kažu da su programeri ili gejmeri posebna sorta muškaraca.

Gejmer

Shutterstock

 

Uglavnom su zaista teško pristupačni muškarci. Devojke se "lome" da li da budu otvorene u svojim simpatijama, ili ipak ne. Jedna je pitala za savet, jer se plaši da ga ne uplaši, a nije sigurna ni da li je ikad imao devojku pošto je jako stidljiv.

Naišla je u najmanju ruku na zanimljive savete. 

Jedan korisnik je dao savet da sazna koji mu je omiljeni ženski lik iz igrica i tako obučena da se pojavi na vratima.

Drugi komentar je bio da bude direktna, jer biti ekstovert u ovakvim slučajevima može biti samo plus. Takvi muškarci samo na taj način mogu da shvate simpatije, inače će cela priča propasti.

Jedan korisnik je ohrabrio da izgradi neki odnos, daje suptilne signale, pre svega da je upozna kao osobu, pa možda mu se i dopadne.

Ali svi komentari su saglasni uglavnom u jednom, a to je će gejmeri teško učiniti prvi korak. Zato devojke, ako se nađete u ovakvoj situaciji ipak vodite računa da ga ne uplašite, ali inicijativa će u većini slučajeva biti vaša.

 

 

Komentari (0)
Loading