Danijela je bila preslatka plavuša, a onda se uništila operacijama: Pričalo se da joj se lice raspada, glumica je danas neprepoznatljiva

Marina Djurdjevic Vesti 05.07.2023 13:56 0

Uzrok početka njenih noćnih mora bio je korišćenje kokaina. Danijela se tada upustila u "košmar" plastičnih operacija i išla više puta pod nož pokušavajući da povrati svoje lice

Danijele Vestbruk

Profimedia

Danijela Vestbruk rekla je da je njena poslednja plastična opreacija u Turskoj zamalo nije ubila u njenoj poslednjoj borbi za obnavljanje lica nakon korišćenja droga i neuspešnih operacija.

Uzrok početka njenih noćnih mora bio je korišćenje kokaina. Nakon uspešne borbe sa kokainom lice joj je bilo potpuno uništeno.

Danijela se tada upustila u "košmar" plastičnih operacija i išla više puta pod nož pokušavajući da povrati svoje lice. Međutim, nakon što je priznala da je "želela da umre" posle poslednje operacije, ipak je nastavila da posećuje hirurga. .

Do 1999. godine , Danijelina zavisnost od droge učinila je da joj je nos bukvalno isrtulio i da su scene sa snimanja serije  "EastEndersa" morale biti snimljene odozgo kako bi se sakrili ti nedostaci.

 

Na kraju je morala da napusti snimanje jer je njena zavisnost uzela maha. Kako sama kaže nakon što je prebolela zavisnost od droge, tu zavisnost je zamenila zavisnošću od estetske hirurgije.

U intervjuu 2018. otkrila je da joj se jagodična kost "troši" i da joj je leva strana lica potpuno "utonula".

Prošle godine je prijavljeno da je Danijeli deo rebra ubačen u lice kao deo rekonstruktivne hirurgije.Predhodno je bila podvrgnuta proceduri umetanja rebra 2018.godine nakon što joj je osteoporoza uništila jagodice i desni.

Ova hiruška procedura je samo deo muka koje je ova zvezda imala, uključujući i uklanjanje zuba.

Pokušavajući da reši problem  2018. za Delly Mirror priznala je da je neuspešna operacija iz 2015. godine dovela do užasnih komplikacija.

"Umalo sam umrla, a onda su mi ponovo izvadili zube i dali mi ovu protezu koja mi je slomila srce". 

Posle svih ovih iskušenja ona ne isključuje mogućnost da opet ode pod nož u Liverpul, objašnjavajući da  treba da popravi nos.

Danijela je priznala da mrzi ono što vidi kada se pogleda u ogledalu.

Nadamo se da će početi da se oseća bolje i da se raduje predstojećem venčanju ove godine.

 

Komentari (0)
Loading