Ana je PREVARILA svetsku ELITU i godinama živela na VISOKOJ NOZI: Danas izgleda kao BOGINJA, ali jedan detalj otkriva da je reč o LAŽNOJ bogatašici

Vesti 27.10.2022 08:56 0

Ana Sorokina je osuđena prevarantkinja koja se lažno predstavljala kao bogata naslednica Ana Delvi, a svetsku slavu je stekla nakon što je je njen lik prikazan u Netfliksovoj hit seriji "Inventing Anna"

Ana je PREVARILA svetsku ELITU i godinama živela na VISOKOJ NOZI: Danas izgleda kao BOGINJA, ali jedan detalj otkriva da je reč o LAŽNOJ bogatašici

Profimedia

Predstavljajući se kao bogata naslednica iz Nemačke, Ana je prevarila je mnogobrojne članove njujorške elite, ali i razne hotele i banke. Iz zatvora je puštena prošlog februara zbog dobrog ponašanja nakon što je odležala samo dve godine. Sada je fotografisana  na poslednjem saslušanju za uslovnu slobodu  i to  u elegantnoj odeći, baš kao prava diva. Savršeno doterana i lepo obučena, izgleda kao da zaista pripada visokom društvu.
Ipak, odala ju je nanogica na zglobu sa kojom je ponosno pozirala, prenosi Dejli mejl.

Na saslušanju se pojavila u elegantnim štiklama, a iznad jedne je upravo virio elektronski uređaj koji joj služi za nadzor kućnog pritvora i koji u svakom trenutku odaje njenu lokaciju. Ana Sorokin je bila dobro raspoložena i spremno je pozirala fotoreporterima.

Ana je PREVARILA svetsku ELITU i godinama živela na VISOKOJ NOZI: Danas izgleda kao BOGINJA, ali jedan detalj otkriva da je reč o LAŽNOJ bogatašici

Profimedia

 

Ruskinja, koja je uspela sebi da obezbedi mesto među svetskom elitom i to prevarama, intrigama i spletkama sada je slavna ličnost i to sve uzahvaljujući Netfliksu koji emituje hit seriju "Inventing Anna, a isama je izjavila da joj se izuzetno dopada šarmantna glumica koja tumači njen lik.

PREVARA

Ana Delvi, zapravo je bila plod mašte Ane Sorokin. Delvi je bogata nemačka naslednica koja voli skupo vino, privatne avione i dizajnersku odeću. U Njujorku je živela od 2013. do 2017. godine i za to vreme izvršila niz prevara. Predstavljajući se kao bogata naslednica iz Nemačke, uspela je da nasamari mnoge pripadnike visokog društva. Ana je izmislila lažnu organizaciju koja funkcioniše kao privatni klub i umetnička fondacija i uspela da dobije kredit od banaka od neverovatnih 40 miliona dolara. Živela je u luksuznom hotelu u kom noć košta oko 400 eura, a svakom od zaposlenih često je ostavljala napojnice od 100 eura, zbog čega su se svi dotrkivali ko će da joj ponese stvari da bi dobio željenu novčanicu.
Svakodnevno je išla na žurke sa holivudskim zvezdama, a svoje prijatelje često pozivala da mala lete njenim privatnim avionom.

Ana je PREVARILA svetsku ELITU i godinama živela na VISOKOJ NOZI: Danas izgleda kao BOGINJA, ali jedan detalj otkriva da je reč o LAŽNOJ bogatašici

Profimedia

 

Ana nije marila za svoje žrtve, počevši od poznate kineske kolekcionarke umetnosti koja joj je platila letove i smeštaj tokom Venecijanskog bijenala do bogatih prijatelja. Među njima je bila i Rachel DeLoache Villiams, tadašnja urednica fotografije časopisa Vaniti Fair, sa kojom je otišla na putovanje u Marakeš. Sorokin ju je pozvala na put, obećavši da će pokriti sve troškove. Kada je osoblje u luksuznom odmaralištu u kojem su boravili reklo da ne mogu da naplate njenu karticu, lukava prevarantkinja je ubedila svoju prijateljicu da plati račun uz obećanje bankovnog transfera. Možete da pretpostavite ishod.


Međutim, nakon puta u Maroko, Anina mreža laži je polako počela da se raspliće. Uhapšena je u oktobru 2017. godine, nakon višemesečne istrage Okružnog tužilaštva. Ona je optužena za tešku krađu, pokušaj teške krađe i krađu usluga u vezi sa nekoliko tačaka bankovne prevare, lažnih zahteva za kredit i neplaćanja računa. Procenjuje se da je raznim bankama i hotelima prevarila više od 200.000 dolara. U aprilu 2019. proglašena je krivom po većini tačaka i osuđena na 4 do 12 godina državnog zatvora, novčanu kaznu od 24.000 dolara i restituciju od oko 199.000 dolara.

Ana je puštena iz zatvora u februaru prošle godine zbog dobrog ponašanja nakon što je odležala samo dve godine. Njena sloboda je ipak bila kratkog daha jer ju je imigrciona služba nakon samo šest nedelja privela zbog prekoračenja uslova turističke vize. Zatim je provela dodatnih sedam meseci u zatvor, a početkom meseca puštena je iz zatvora uz kauciju od 10.000 dolara. Kada je izašla iz zatvora, preselila se u jednosoban stan u modernoj četvrti Ist Vilidž na Menhetnu, a iznajmljuje ga za nešto više od 4.000 evra mesečno. Iako je tvrdila da ne traži slavu, Sorokin je otkrila da bi zamenila slobodu za propusnicu za društvene mreže. Ali kao deo uslova njegovog puštanja, sudija joj je zabranio pristup svim platformama.

- Moju životnu priču već je ispričalo toliko ljudi, ali ja sam jedina koji zaista može da je ispriča, rekla je Sorokin u razgovoru za Daily Mail prošle sedmice. 

 

Komentari (0)
Loading