Radila na KRUZERU pa otkrila dve JEZIVE prostorije: Odmah je dala OTKAZ i pobegla glavom bez obzira

Vesti 29.07.2022 11:37 1

Mnogim devojkama je san da rade neko vreme na ogromnim prekookeanskim kruzerima koji predstavljaju male gradove na vodi

Radila na KRUZERU pa otkrila dve JEZIVE prostorije: Odmah je dala OTKAZ i pobegla glavom bez obzira

pixabay

Na ovakvim kruzerima zarade su i više nego pristojne,a nakon deset godina možete da očekujte i penziju.

Međutim, to nije uvek dovoljno da biste se zadržali na ovakvim mestima, s obzirom na to da postoje i određene prostorije za koje malo ljudi zna, a koje se nalaze u neposrednoj blizini putnika.

Australijka Loren koja je radila na jednom ogromnom turističkom brodu za krstarenje otkrila je da postoje dve prostorije za koje niko ne bi pogodio da se tu nalaze - mrtvačnica i zatvor!

Ona je na TikTok profilu detaljno opisala kako je izgledao njen život na kruzeru na kom je nekada radila, a neke od njih su prilično neprijatne. Loren je rešila da razotkrije "prljave" tajne sa ovih ekskluzivnih mesta.

"Kada sam radila na kruzeru, videla sam kako izvlače telo iz mrtvačnice i bilo mi je baš jezivo. Posle toga nisam više želela da radim na kruzeru. Takođe, tamo postoji i zatvorska ćelija. U njoj su završavali svi oni koji su se neprimereno ponašali i kršili zakon na brodu", rekla je u viralnom snimku, a zatim pomenula još jednu činjenicu koja joj je smetala:

"Kruzer na kom sam radila nema 13. palubu, što znači da na otvorenom moru ili okeanu imamo osjćaj da praznovjerje igra važnu ulogu. Baš je jezivo i čudno".

Njeni pratioci su ostavili veliki broj komenatra, piše "Net.hr", a neki su podsetili i na to kako ni određeni hoteli i zgrade nemaju 13. sprat, dok je jedan čovek dodao i da je sasvim normalno da kruzer ima mrtvačnicu u slučaju nesrećnog događaja.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Misha_BGD
06.08.2022 06:56

Verovatno da bi ovoj curi bilo bolje rešenje da se kriminalci i pokojnici bacaju direktno u more. Inače, treba je obavestiti da ovi brodovi takođe imaju i spremište za smeće.