Ona se ne BOJI teškog POSLA: Zaposlena je u RUDNIKU, zarađuje ogromnu SUMU novca, a evo zašto je muškarci OBOŽAVAJU (VIDEO)

Vesti 11.05.2022 17:15 0

Počela je da radi kao potpuni novajlija bez iskustva u udaljenom rudniku

Ona se ne BOJI teškog POSLA: Zaposlena je u RUDNIKU, zarađuje ogromnu SUMU novca, a evo zašto je muškarci OBOŽAVAJU (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Sada za pola godine zaradi 110000 dolara, što je prilično ozbiljna suma. Primera radi, za taj novac bi mogla da priušti sebi stan u Beogradu.

Ešli iz Perta u Australiji, radi po metodi uleti-izleti ( fly-in fly-out). To je metoda zapošljavanja ljudi u udaljenim područjima tako što ih  privremeno odvozi na mesto rada, kako ne bi bili prinuđeni da se presele.

Ešli, sada već profesionalni vozač kamiona u rudnicima otkrila je svoju zapanjujuću platu koja joj omogućava da radi samo šest meseci u godini.

@the_salty_pinup Reply to @brittanyroseellery we talk APPROXIMATES after a long day at work 😴😅 MONEY $$$ 🥰🤫 #fifo #mining #womeninunifom #perth ♬ Big Energy - Latto

- Nakon otprilike tri meseca, moja satnica je porasla na 43,50 dolara na sat - rekla je.

 

- Za svoju prvu godinu kao radnik-početnik koji još uči zanat, dobijala je oko 94.000 dolara godišnje. Danas zarađuje  51,50 dolara na sat, tako da je to prilično dobro.

Ešli  je rekla da obično radi 14 dana, a zatim dobije 14-dnevnu pauzu piše Daily Stara. Zbog eksplicitnih fotografija i zanimljivih tetovaža ova plavuša koja obavlje težak posao, pravi je magnet za muškarce.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading