Tvrdi da je ludu zaljubljen u BAKU: Razlika u godinama je ŠOKANTNA!

Vesti 08.04.2022 18:20 0

"Ona je moj izbor i moja sreća", poručio je zaljubljeni mladić

Tvrdi da je ludu zaljubljen u BAKU: Razlika u godinama je ŠOKANTNA!

Printscreen/Youtube

Takođe je dodao i da se nada da Tereza neće umreti pre njega. 

Muiva iz Konga nije ni prvi ni zadnji koji se zaljubio u zreliju ženu, ali ako vam kažemo da je razlika između njih neverovtnih šezdeset godina, sigurno je da će mnogi od vas biti skeptični.

A Terezi je 85 godina, iza sebe ima osmeoro djece i dvadesetero unučadi, a mnogi od njih su šokirani činjenicom da će uskoro stati ispred oltara i obećati svoju ljubav dečku koji joj može biti unuk.

Upoznali su se u njenom domu, u kući koju je Tereza iznajmila Muivi i njegovom prijatelju, a on se u razgovoru za Afrimax prisetio i trenutka kada su se javile prve simpatije.

"Dobro pamtim taj petak. Cimer nije bilo kod kuće, a ja sam bio baš gladan. Tada se niotkuda pojavila Tereza i donela mi hranu. Došla je i poslužila me s puno pažnje'', prepričao je, pa napomenuo kakose do tog trenutka zabavljao isključivo  sa vršnjakinjama i da je uz njih bilo previše drame.

"Njeno ponašanje prema meni nateralo me da je zavolim. Svestan sam da bi mogla da mi bude baka, ali šta sad?! Ona je moj izbor i moja sreća. Svako od nas ima svoje", poručio je zaljubljeni mladić i dodao kako se nada da Tereza neće umreti pre njega.

Komentari (0)
Loading