TIKTOK zvezda ima samo OSAM godina: Šokiraćete se kad vidite kako izgleda, a već je skupila 96 miliona lajkova, zahvaljujući svojim snimcima!

Vesti 11.02.2022 17:21 0

Bela Tompson, iz Saskačevana, Kanada, trenutno ima preko 96 miliona TikTok lajkova

TIKTOK zvezda ima samo OSAM godina: Šokiraćete se kad vidite kako izgleda, a već je skupila 96 miliona lajkova, zahvaljujući svojim snimcima!

Printscreen/TikTok

Ona ima tri iscrpljujuća genetska stanja, pa je hospitalizovana prve dve godine.Majka prirodnog male zvezde, kaže da ona pomaže ljudima da shvate ono što ona naziva "medicinskom porodicom". Njena osnova pobuda je da obrayuje i uputi ljude o retkim bolestima.

 Mala TikTok zvezda čiji su inspirativni video snimci osvojili  4,5 miliona pratilaca i 96 miliona lajkova za godinu dana nazvana je „Bella the Brave“ odnosno Hrabra Bela, po šarmantnim fanovima, uprkos ;injenici da ima razorne zdravstvenih problema. Bela Tompson iz Saskačevana ima osam godina, ali je još uvek veličine 12-mesečne bebe.

Njena majka Kajla Tompson, 38 i tata, Lajl, 35, koji radi u oblasti upravljanja zemljištem za lokalno veće, nisu mogli da budu ponosniji na svoje najstarije dete čiji je prvi TikTok video snimak njenog crteža postao viralan , sa 29 miliona pregleda.

 

Majka je objasnila da joj korišćenje društvenih mreža omogućava da zaštiti Belu.
Sa 11 meseci, Belinim roditeljima je rečeno da ona takođe ima hronično imunološko stanje poznato kao teška kombinovana imunodeficijencija (SCID), što znači da bi mogla da umre samo od prehlade. Opet rezultat genetske mutacije, nakon što je dva meseca bila u izolaciji u bolnici, jer nije mogla da rizikuje da se zarazi, sa 15 meseci joj je presađena koštana srž.

 

Poremećaj rasta kostiju  takođe uzrokuje retku kosu i svetlu kožu, a to  znači da još uvek ima fizičku građu jednogodišnjaka. Doktori ne znaju da li će nastaviti da raste.. Prva objava o Belinim zdravstvenim izazovima i njihovim životima startovala je na Fejsbuku 2014. godine, a na TikToku prošle godine, devojčica je postala onlajn senzacija. 
 


 

Komentari (0)
Loading