Dnevni horoskop za subotu, 20. april: Lavovi u ljubavnim spletkama, Vodolije da se čuvaju zle energije

Vesti 19.04.2024 19:37 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Danas bi bilo dobro da se zaustavite u smislu obaveza i svakodnevnih preteranih komunikacija sa ljudima i da se okrenete mnogo više sebi i svom zdravlju. Jako je važno da poštujete sebe i ono što je bitno za vas. Niko nije vredan vaših nervoza. 

 

Bik 

Danas ste veoma uzbuđeni i napeti zbog određenih stvari koje morate uraditi po prvi put ali znate da je stabilnost vaše drugo ime. Nađite načina da se uklopite u odnose sa partnerom i u sve ono što on predlaže jer je kompromis nemoguće rešenje.

 

Blizanci 

Vaša vladajuća planeta Merkur je još uvek u znaku Ovna i donosi vam velike liste i želje ali ne možete da ih ispunite sada i odmah. Potrudite se da znate šta je ono što vam je važno i šta sve možete da uradite u vezi svojih emocija u narednih nekoliko dana. 

 

Rak

Vaša situacija u vezi posla i poslovnih saradnika je veoma neizvesna zbog vaše potrebe da mnogo toga kažete bez razmišljanja i bez uključivanja maksimalno u ono što radite. Tvrdoglavo se ponašate i to nije dobro za vašu psihičku stabilnost..

 

Lav

Ovo je idealna prilika da objasnite partneru šta se događa sa vama i sa vašim poslovnim ambicijama jer već neko vreme pokušavate da mu objasnite ali vam ne ide od ruke. Danas ćete biti opušteniji i imaćete mnogo više mogućnosti da budete otvoreni za sve te nove mogućnosti razgovora.

 

Devica 

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada se pokrenu stvari sa mrtve tačke i kada sebi date prostora da ne zavisite od drugih ljudi. Osoba u znaku Lava vam daje jako dobre poslovne savete ali naučite da je važno i da pravite pauze u radu. 

 

Vaga 

U narednom periodu bićete u mogućnosti da se posvetite svemu onome što ste zapostavili. To se odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima koji su vam bliski prijatelji i sa kojima možete imati jako lepu poslovnu budućnost. 

 

Škorpija 

U ovom periodu je najvažnije da budete sebi najbitniji posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom njegovom porodicom. Nije sve onako kako izgleda i nećete vi moći uvek da kontrolišete sve ono što kontrolišete. Zdravlje je odlično. 

 

Strelac 

Čuvajte se naglih emotivnih odluka kojima može biti sklon partner ali i vi možete reagovati takođe naglo i iznenada. Retrogradni Merkur vam ne dozvoljava da se dobro organizujete i da pokažete svoju nadmoć nad drugim. Problemi sa spavanjem. 

 

Jarac 

Početak dana je veoma inspirativan i bićete veoma dobro raspoloženi tokom celog dana zbog uticaja drugih ljudi. Pokušajte da se okrenete sebi i svemu onome što donosi proleće i lepo vreme. Zdravlje je stabilno. 

 

Vodolija 

Čuvajte se duplih prijatelja i poznanika koji pokušavaju da vam nametnu svoju energiju. Niko nije dužan da vam se dopadne ili da vam kaže ono što vam odgovara, poslovno ste se već ostvarili od ranije. Zdravlje je savršeno. 

 

Ribe 

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Nikada niste videli sebe u ulozi lidera ali sada je savršen trenutak za to. Čuvajte sebi leđa i to u smislu poslovnih odnosa. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading