Dnevni horoskop za petak, 15. mart: Blizancima ne gine svađa, a Vagama se smeši romansa

Nena Janković Vesti 14.03.2024 18:47 0

Evo kakav je raspored zvezda za petak

Dženifer

Printscreen/Instagram/Universal Pictures

Ovan 

Snaga vaše ličnosti je u tome da budete što otvoreniji prema sebi i svojim željama. Nikada ne odustajte jer to nije u vašoj prirodi. Ljubavna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja o partneru. 

Bik 

Tokom dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Marsa na vaše polje zdravlja i zdravih navika. Čuvajte se naglih pokreta i akcija jer situacija u kući je veoma nestabilna i nemate dovoljno energije da se nosite sa tim. 

Blizanci

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje i rasprave sa partnerom i moguće je da će partnerski odnos da se menja u narednih nekoliko dana. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi partnerovih aspekata. 

Rak 

Merkur je aktivan kroz vaše polje poslovnih odnosa i razgovora. Bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja se trudi da vam bude od velike pomoći i koristi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Lav 

U narednih nekoliko dana kasnite sa obavezama jer ne umete dobro da se organizujete. Mnogo ste uznemireni zbog drugih i sve to previše utiče negativno na vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Devica

Vaša poslovna situacija je veoma nezahvalna za komentarisanje zato što imate probleme sa drugim ljudima. Pokušajte da se u narednom periodu izborite za ono što vam može ponoći. Mogući problemi sa zdravljem na nervnoj bazi. 

Vaga

Današnji dan iskoristite da se više posvetite sebi i svojim ambicijama. Do kraja dana povoljne vesti od partnera u vezi novih poslovnih planova koje ste zajedno planirali početkom godine. 
Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Ovo je jedan od onih dana kada ne možete baš da kontrolišete svoje emocije i povedite računa o onome šta izgovarate kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima. Mogući problemi sa zdravljem povedite računa o problemu sa kičmom. 

Strelac 

Vašu tvrdoglavost vas dovodi do nemoguće situacije i partnerski odnos trpi zbog toga. Pokušajte da se koncentrišete na ono što izgovarate da ne bi stvarali veće probleme u odnosu sa partnerom. 

Jarac 

Vaša situacija u krugu porodice vas veoma umara i ne želite više da učestvujete u stvarima koje se ne tiču više lično vas. Mogući problemi sa kičmom i to je ono o čemu treba da provedete više računa. 

Vodolija

Merkur stvara veoma negativne aspekte je sa vašim Suncem pa pokušajte da budete smireniji i da ne reagujete na prvu lopt. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška ali ne razume vaše prohteve i želje. 

Ribe 

Ljubavna situacija je danas veoma aktuelna i pokušajte da se što bolje organizujete za razgovor sa partnerom.  Povedite računa o mogućim problemima sa kolenima. Više spavanja. 

Komentari (0)
Loading