Dnevni horoskop za nedelju, 4. februar: Bikovi u tvrdoglavim odnosima, Ribama stiže poslovna ponuda

Vesti 03.02.2024 19:32 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Vodolije koja vam je dobar prijatelj i daje vam dobre poslovne savete. Nemojte se iznenaditi ako vas partner ne razume jer već ima svoje probleme. 

 

Bik 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa porodicom, ali sve je to deo vašeg sazrevanja kao ličnost i sve ono što prolazite neko vreme. Zdravlje je odlično.  

 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaš život i vaše odluke. Glavobolja. 

 

Rak 

Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim blokadama koje želite da uvedete ka partneru. Nemojte dozvoliti da se svi okrenu protiv vas zbog vaše tvrdoglavosti. 

 

Lav 

Ovo je dan koji je stvoren da se posvetite sebi i svojim planovima. Ovo se posebno odnosi na sve ono što ste zaboravili da uradite do kraja tokom prošle nedelje. Zdravlje je stabilno. 

 

Devica 

Danas ćete biti posebno okrenuti ljudima sa kojima se dugo niste videli ili sa prijateljima. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje svrhe posebno kada su u pitanju budući poslovni projekti sa inostranstvom. 

 

Vaga 

Danas je najbolje da odmarate i da sebi priuštite potpuno okretanje prema sebi. Ljubavna situacija će biti mnogo bolja onog momenta kada se i vi postavite mnogo kvalitetnije u svim tim odnosima. 

 

Škorpija

Sam početak dana je pod velikim uticajem drugih ljudi pa pokušajte da se okrenete mnogo više sebi onome što vam je važno. Nemojte dozvoliti da vas drugi truju svojim pitanjima. Čuvajte svoje zdravlje. 

 

Strelac 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da se okrenu protiv vas zbog vaše potrebe da uvek budete u pravu. Mogući problemi sa novcem. 

 

Jarac 

Ambicije su vam veoma dobro postavljene i to se sve pozitivno odražava na vašu ličnost. Nemojte donositi odluke o tome kako će izgledati Vas poslovni plan za proleće. 

 

Vodolija 

Venera aktivira vaše polje poslovne komunikacije ali ipak ćete imati najviše vremena za sebe. Ne razumete partnera i njegove potrebe da se posveti poslu mnogo vise. Problem sa zubima. 

 

Riba 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Možete dobiti jako dobru poslovnu ponudu u vezi posla sa inostranstvom. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading