Dnevni horoskop za sredu, 17. januar: Ovnovi, pazite kome šta pričate, Blizanci, posvetite više vremena partneru

Vesti 16.01.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju.

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Naučite da kažete Ne svima onima koji vas emotivno ugrožavaju u vezi vaše ljubavne situacije. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje pred poslovnim saradnicima koji mnogo toga zahtevaju. Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što vi smatrate da je potrebno da vi budete stabilni materijalno. 

Blizanci

Previše ste okrenuti sebi što partner vam zamera i što se negativno odražava na vaš odnos sa njim. Potrudite se da budete što više u fazi odmaranja i da ne dozvolite da se drugi mešaju u vaš život koji je vezan za privatnu stranu. 

Rak 

U narednom periodu bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna prepreka. Nikako nemojte dozvoliti da se vaša poslovna pozicija pomeri zbog tračeva ili neodgovornosti drugih. 

Lav 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Niko nema prava da vas tumači ili razume drugačije u odnosu na ono što jeste. Vi najbolje znate svoju istinu i svoj poslovni aspekt koji tek treba da razvijate. 

Devica 

Tokom dana najbolje je koristiti sopstvenu tišinu i mir da bi prošao dan. Merkur ima loše aspekte i loše se odražava na vaš način funkcionisanja. Poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da sve bude u savršenom redu. 

Vaga

Pokušajte da se što bolje organizujete u vezi svega onoga što vas čeka narednih dana a tiče se vašeg ljubavnog života. Partner ima dovoljno svojih problema koje ne može da reši sam i potrebna mu je vaša podrška. Glavobolja. 

Škorpija

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i možete zajedno da rešavati Vase poslovne situacije. Do kraja dana povoljne informacije stižu od osobe u znaku Ovna u vezi novca. 

Strelac

Danas ćete imati osećaj da je sve potaman za vas iako mnogi misle da ne možete da rešite odredjen poslovne situacije. Na vama je da se posvetite svemu onome što vas zanima i da rešite svoje poslovne izazove. 

Jarac 

Vaša privatnost je veoma dobro čuvana i ne želite da drugi znaju kako se osećate. Mnogo toga ste pokrenuli kada su u pitanju poslovni planovi ali retko vam šta ide onako kako treba ovih dana. Razmislite o svojim potezima. 

Vodolija

U narednom periodu bićete veoma pod velikim uticajem drugih ljudi zato što ne umete da kažete ne. Ljubavni odnosi su veoma čudnovati zato što ne razumete partnera niti pokušavate da rešavate vaše odnose. 

Riba 

U ovom periodu za vas je najbolje da se okrenete mnogo više porodici i emocijama nego što se bavite poslom i poslovnim aktivnostima. Aspekti nove ljubavne veze ili novog rešavanja kada je u pitanju trenutna situacija u ljubavi su veoma negativno postavljeni.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading