Dnevni horoskop za četvrtak, 11. januar: Ovnovima se poboljšava poslovna situacija, Blizanci, ne nasedajte na provokacije okoline

Vesti 10.01.2024 19:31 0

Evo kako su vam zvezde naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrom uticaju Marsa i to se odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Gledajte da se u narednih nekoliko dana okrenete sadašnjem trenutku u vezi emocija. 

Bik

Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera vas veoma iritira i to se negativno odražava na vašu ličnost. Nemojte dozvoliti da se drugi okreću protiv vas i vaših poslovnih aktivnosti. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je jako loša jer nemate dovoljno energije za rasprave i loše strane Marsove energije. Nemojte dozvoliti članovima porodice da se okreću protiv vas jer to neće doneti ništa stabilno. 

Rak 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama u odnosu na vaše prijatelje i njihovu organizaciju. Pokrenite sebe mnogo više nego što obično jer možete imati probleme sa zdravljem posebno padom imuniteta. 

Lav 

Početak dana biće pod uticajem Marsa i Venere koji vam stvaraju određene mogućnost da poslovno napredujete. Osoba u znaku Vodolije vam daje mogućnost preokreta u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Devica

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam može pomoći oko posla. Nemojte odbijati pomoć i podršku od partnera koji vam može biti jako važan u ovom periodu. Glavobolja. 

Vaga 

U ovom trenutku najvažnije je da se okrenete sebi i svojim planovima za naredni poslovni period. Budite spremni na kompromis sa partnerom jer bez toga nećete moći da nastavite dalje. Problemi sa spavanjem. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i to se odražava na vaše unutrašnje stanje. Nemojte dozvoliti da se okrene sve protiv vas. Morate naučiti da budete diplomatični. 

Strelac 

Danas ste veoma emotivno raspoloženi što se negativno odražava na vašu ličnost i važno je da se okrenete sebi i svojim sadašnjim planovima. Osoba u znaku Jarca vam pruža jako dobre poslovne savete. 

Jarac 

Nemojte se iznenaditi kada drugi neće imati dovoljno razumevanja za vaše emocije i za vas lično. Svakako je važno da napravite dobar balans vaših emocija i onoga što vam trenutno partnerski odnos nalaže. Zdravlje je odlično.

Vodolija 

Vaše tvrdoglavo ponašanje može biti veoma negativno i da se pokvare odnosi sa partnerom i sa članovima porodice. Nikako nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i vaše izbore. 

Ribe 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja vam je velika poslovna podrška i pomoć. Zauzvrat vi ćete toj osobi dati podstrek u vezi emocija i njene ljubavne situacije. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading