Dnevni horoskop za sredu, 3. januar: Blizancima stižu dobre poslovne vesti, Devicama se komplikuje odnos sa partnerom

Vesti 02.01.2024 19:34 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan

Poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. To se nikako ne dopada onima sa kojima sarađujete,  naročito osobi u znaku Vodolije. Potreban je razgovor sa partnerom. 

Bik 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovim prijateljima. Sve se nekako okreće protiv vas a da vi to ne vidite kako treba, važno je da se fokusirate. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je poslovno veoma važna i to do kraja meseca vam donosi veoma dobre aspekte poslovnog napredovanja. Zdravlje je stabilno. 


Rak 

Od ranije imate mnogo toga nezavršenog posebno kada su i pitanju odnosi sa partnerom i sa članovima porodice. Naučite da se posvetite svemu onome što je bitno za vas i za vašu poslovnu poziciju. 

Lav 

Danas se bavite stvarima koje su vam emotivno jako važne i budite u skladu sa onim što pričate. Ovo se najviše odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima koji su vam već potvrdili svoju poslovnu lojalnost. Čuvajte se prehlade. 

Devica 

U ovom trenutku sve redom može da se pokvari i da budete šokirani odredjenim aspektima odnosa sa partnerom i sa članovima porodice. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi vide drugačije od onoga kako vi sebe vidite. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi koliko će se stvari odvijati onako kako želite posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući poslovnim odnosima koje je vaš nadređeni doveo u savršen red. 

Škorpija

Situacija sa partnerom je stabilna jer ste vi dali i više nego što je potrebno. Pokušajte u narednih nekoliko dana da budete što fleksibilniji jer će partner imati veoma teške poslovne momente koje mora da izgura kako ume i zna. 

Strelac

U ovom trenutku najvažnije da se okrenete sebi i svojim unutrašnjim konfliktima. Čuvajte se naglih emotivnih reakcija kojima možete biti skloni zbog negativnih aspekata u okviru porodice iz koje potičete. 

Jarac

Moguće su sukobi na planu posla ali najviše će se isticati osoba rođena u znaku Ovna koja je veoma dominantna u vašem poslovnom okruženju. Dobrom komunikacijom možete sve da prevaziđete na svoj način. 

Vodolija

Merkur utiče negativno na vaše razmišljanje pa se potrudite da određene stvari rešavate u hodu. Voljena osoba nema razumevanje za vas i to vas čini nesrećnim. Ipak vodite računa o sebi kako umete i znate. 

Ribe 

Čuvajte sve naglih i iznenadnih odluka kojima možete biti skloni zahvaljujući članovima porodice koji nemaju razumevanje za vas. Poslovna podrška stiže od osobe u znaku Vodolije koja vam je generalno dobar prijatelj. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading