Dnevni horoskop za subotu, 30. decembar: Škorpije u komplikacijama sa partnerom, Lavovi da se posvete sebi

Vesti 29.12.2023 19:30 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan

Danas ste posebno inspirisani lepim rečima od strane partnera ali to nije dovoljno da se osećate posvećeno od strane partnera. Probaćete da se ponašate malo drugačije i da izazovete neku reakciju kod partnera. Umara vas njegova energija. 

Bik

Vaš odnos prema poslu je veoma nedefinisan i to vas čini veoma razdražljivim. Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju odnos sa kolegama sa kojima tek treba da saradjujete. Do kraja dana pozitivne vesti iz inostranstva u vezi novca.  

Blizanci

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti posebno kada je reč o mogućim aspektima posla. Niko nije vredan vaše nervoze posebno u vezi ljubavi. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Danas ste veoma napeti i povedite računa o mogućim tračevima zbog kojih možete imati problema sa partnerom. Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih koji pokreću vašu poslovnu saradnju. 

Lav 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima jer vam je to itekako potrebno. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš poslovni prostor u kome nemaju nikakav značaj. Vaša reč mora biti zadnja. 

Devica

Danas ćete biti veoma oprezni u komunikaciji sa partnerom i njegovim roditeljima ili porodicom. Nemojte sebi stvarati nove sukobe koji ničemu ne vode. Mogući problemi sa spavanjem. 

Vaga 

Mars stvara teret koji nije moguće rešiti odjednom. Pokušajte da se okrenete sadašnjem trenutku i da se posvetite svemu onome što ste planirali početkom prošlog meseca. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoju slobodu i jako vam je važno da imate razumevanja za sve ono što se emotivno dešava. Partner je veoma komplikovanog raspoloženja i to vas dovodi do smanjenja želja da mu se posvetite. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući vašoj potrebi i da stvari dovedete u najbolji mogući red. Situacija u krugu porodice je veoma uznemiravajuća jer određene stvari nisu saopštene kada je bilo potrebno i sada isplivavaju na površinu. 

Jarac 

Vaša poslovna situacija je mnogo bolje postavljena u odnosu na prošli period zahvaljujući vašoj ambicioznosti. Kada su u pitanju ljubavni odnosi pokušajte da određene stvari definišete na pravi način i da ne dozvoljavate da vam se drugi mešaju u vaš život. 

Vodolija 

Kada su u pitanju odnosi u krugu porodice najbolje je da pokrenete svoju priču i da budete posvećeni onome što pričate. Merkur utiče na vašu stabilizaciju odnosa u krugu poslovnih ljudi zahvaljujući vašoj komunikaciji.

Ribe 

Vaša situacija u kući je dobro organizovana jer članovi porodice su veoma posvećeni jedni drugima. Najvažnije je da imate dobre aspekte i odnose koje gajite kroz vreme i kroz otvorene razgovore. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading