Flert, avanture i tajne veze: Venera u Strelcu donosi tektonske promene, za ova tri znaka više ništa neće biti isto

Olja Jelić Vesti 22.12.2023 13:10 0

Venera, planeta ljubavi, 29. decembra menja znak i ulazi u vatrenog Strelca, gde će se zadržati do 23. januara 2024. godine.

Par

Shutterstock

Venera u Strelcu nosi sa sobom energiju avanturizma, entuzijazma i želje za širenjem ljubavi i lepote. Ova planetarna pozicija naglašava želju za iskustvom novih stvari i raznolikost u ljubavnim odnosima.

Iskrenost i optimizam

Osobe sa Venerom u Strelcu često su otvorene, optimistične i vole slobodu u ljubavi. Vrednuju spontanost, iskrenost i mogu biti vrlo direktni u svojim izražavanjima.

Želja za avanturom i putovanjima

Imaju sklonost ka traženju smisla u svojim odnosima i često su privučene osobama koje ih intelektualno nadahnjuju ili koje im omogućavaju da istražuju nove ideje i filozofije zajedno. Takođe, ovo postavljanje može doneti avanturistički pristup ljubavi i životu, težnju ka putovanjima i upoznavanju različitih kultura i pogleda na svet.

Sloboda na ceni

Međutim, mogu biti nestrpljivi u ljubavnim odnosima ili se suočiti sa izazovima vezanim za postojanost ili dubinu emocionalne povezanosti, jer im je sloboda i raznolikost izuzetno bitna. Ipak, kada pronađu partnera koji deli njihovu strast prema istraživanju i rastu, ova postavka može doneti vrlo ispunjavajuće i inspirativne veze.

Venera u Strelcu imaće uticaj na sve horoskopske znakove, a naročito za Strelčeve, Lavove i Ovnove.

Strelac

Pred vama je uzbudljiv period u ljubavi, jer će biti puno flerta i prilike za zaljubljivanje. Bićete mamac za osobe surptonog pola jer ćete ljude lako osvajati svojim šarmom. Nije isključeno da ćete se već početkom januara 2024. godine ludo zaljubiti.

Lav

Konačno lep period za ljubav. Sreća je na vašoj strani, a Venera vam donosi bar jedno poznanstvo koje će vam prodrmati tlo pod nogama. Obavezno prihvatite pozive za izlaske. Očekuju vas nova poznanstva.

Ovan

Pred vama je lep period za putovanja. Jedna osoba će vam predložiti da otputujete zajedno i to će vam biti primamljivo. Razvedeni Ovnovi imaće priliku da upoznaju sledećeg partnera.

Venera u Strelcu neće prijati Devicama, Blizancima i Ribama, prenosi Informer. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading