Horoskop za sredu, 6. decembar: Lavu neko u znaku Vodolije radi iza leđa, Biku nepovoljna ljubavna situacija

Slobodanka Ćorić Vesti 05.12.2023 19:34 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za sredu, 6. decembar

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na razgovore koji ćete voditi sa ljudima sa kojima sarađujete. Nije potrebno da budete tvrdoglavi u nastojanju svojih principa već je potrebno da ste skloni kompromisu. Problemi sa kičmom.

Bik 

Vaša poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući osobi u znaku Jarca koja vam daje jako dobre poslovne savete. Situacija sa ljubavnim aspektima je veoma nepovoljna jer vam pravi veoma nezgodne aspekte. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Do kraja ovog dana imaćete nekoliko situacija gde dolazi do izražaja vaša snalažljivost i dobra komunikacija. Ne dozvolite da vas drugi opterećuje svojim problemima posebno kada je u pitanju partnerski odnos. 

Rak 

Sam početak ovog dana je zanimljiv jer ćete imati neka nova saznanja u vezi poslovne situacije. Ljubav je u drugom planu jer ste već neko vreme mnogo više okrenuti sebi nego razmišljanjima o partneru.

Lav

Tvrdoglavo ponašanje vaših članova porodice vas iritira i nećete dozvoliti da se oni mešaju u vaše poslovne odluke. Osoba u znaku Vodolije predstavlja vam veliku poslovnu pretnju pa se potrudite da saznate što više o njoj. Problemi sa stresom.

Devica 

Merkur u znaku strelca vam uopšte ne prija i donosim vam velike poslovne nesporazume. Nemojte žuriti sa poslovnim odlukama naročito ako je u pitanju saradnja sa inostranstvom. Mogući problemi sa stomakom. 

Vaga 

Ovaj dan je vrlo posvećen drugim ljudima jer je poslovna situacija takva da od vas to zahteva. Nemojte se ljutiti na partnera ako ne razume vaše raspoloženje jer svako ima " svojih pet minuta ".  Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Do kraja dana bićeze veoma negativno raspoloženi ali potrudite se da sagledate stvari što realnije.

Niko nije dužan da vam pokaže svoje račune pa ni partner i članovi porodice. Okrenite se sebi i redovnijom ishrani. 

Strelac

Tvrdoglavo se ponašate i ne želite da razmišljate u pravcu da popravite odnose sa partnerom. Danas je najbolje da se okrenete sebi i poslovnoj strani jer na taj način ćete izbegnuti rasprave koje mogu da vas još više uznemire. 

Jarac 

Čuvajte se naglih i iznenadnih emotivnih odluka posebno što niste tome skloni. Uran i Mars vas podstiču da razmišljate u tome ali najvažnije biti posvećen sebi i svemu onoga što vam se dešava tokom današnjeg dana. Glavobolja. 

Vodolija

Danas ćete biti pod jakim pritiskom drugih ljudi posebno ako su u pitanju odnosi u krugu porodice.  n
Novčana situacija se stabilizuje zahvaljujući uticaju partnera i pozitivnim koracima koji je preduzeo.  Više se odmarajte. 

Ribe 

Danas ćete razgovarati o poslovnim ambicijama posebno kada je u pitanju odnosa šefu ili sa osobom kojom već dugo sarađujete. Ne odustajte od svojih planova i ambicija jer ipak je ovo veoma pozitivan period za vas. Mogući problemi sa kolenima. 
 

Komentari (0)
Loading