Puni su pakosti: Astrološkinja otkrila koji su najzlobniji znakovi horoskopa

Slobodanka Ćorić Vesti 27.11.2023 13:21 0

Nikad ne bi mogli pogoditi ko je na vrhu liste

žena

Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia


1. Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po svojoj ćudljivosti i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj morate da brinete kada se nađete na putu Raku. „Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja“, upozorava radio astrolog Šarlot King. Poznato je da rakovi reaguju defanzivno na skoro sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne plaše da koriste svoj tvrdi oklop. - Opakost ovog znaka zasniva se na zaštiti i sigurnosti, pa ako uznemirite Raka, budite spremni. Oni će vas pokositi“, dodaje King.

2. Vodolija

Iako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne kada su u pitanju veze i prijateljstva, često se izoluju od najbližih jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati veliki kompleks superiornosti. - Ponekad njihov intelektualni nemir može da im da osećaj da su svemoćna bića, verujući da oni najviše znaju, a da su drugi oko njih nekako ispod njih i još niže - kaže King.

3. Bik 

Bikovi su neverovatno odani, a drugima oko sebe obično deluju smireno i staloženo. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti za nekoliko minuta. - Opušteni i super kul Bikovi deluju bezopasno, i jesu dok im ne povredite jednu stvar blizu srca - kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vašu ranjivost da vas udari, dodaje on. Bik može biti prilično oštar ako se oseća zapostavljeno ili izdano, ali uglavnom se ljuti zbog slomljenog srca. King napominje da je, iako je to malo teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

4. Ovan

Ovnovi su poznati po svom avanturističkom i strasnom duhu, ali teško se nose sa osećajem da su nevidljivi. - Ovan voli da pobeđuje i uvek sebe postavlja na pijedestal - objašnjava King. Takođe se lako uvrede. Ako ih uvredite, drske reči Ovna su dovoljno oštre da vam sruše samopouzdanje i izazovu traumu. - Ispod te grubosti je i dalje neko ko želi da se oseća shvaćenim i cenjenim - kaže King i objašnjava da je sve što Ovnu treba da se smiri jeste slušanje, uvažavanje i saosećanje.

5. Škorpija

Škorpionova intenzivna ličnost i sklonost preterivanju često ih ostavlja duboko neshvaćenima. Sidart upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom. - Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanji bol ili nepoštovanje koji mu je nanet i kuje najsloženije planove za osvetu - ističe on. Srećom, nećete morati previše često da brinete o njihovoj osvetoljubivoj prirodi. - Negativne osobine Škorpije lako se mogu obuzdati ljubaznošću, istinitošću i razumevanjem - dodaje King.
 

Komentari (0)
Loading