Dnevni horoskop za ponedeljak, 27. novembar: Ovan da se čuva prijatelja, Vaga da ne donosi nagle odluke u ljubavi, Lav da se posveti poslu

Vesti 26.11.2023 19:41 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Bićete veoma okrenuti sebi i svojim planovima koje niste uspeli da realizujete unazad nekoliko dana. Čuvajte se lažnih prijatelja i mogućih tračeva, nije sve onako kako izgleda. Mogući problemi sa kičmom.

Bik

Tokom dana su mogući sukobi sa partnerom i sa njegovom porodicom. Probajte da se posvetite svemu onome što ste planirali a niste imali prilike zbog drugih obaveza. Posebno se ovo odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva.

Blizanci

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije ali danas je jako važno da se opustite i maksimalno posvetite sebi i svojim željama i emocijama. Osoba u znaku Ovna vam daje odlične savete koje možete iskoristiti na svakodnevnom poslovnom planu.

Rak

Ponašate se vrlo tvrdoglavo i odbijate da sarađujete sa članovima porodice. Partnerski odnos je veoma komplikovan zbog vaše potrebe da se više družite sa drugim ljudima. Partner vam zamera da nemate dovoljno vremena i tolerancije za njega.

Lav

Tokom celog dana dana ćete imati osećaj problematičnog odnosa sa partnerom i to će vas veoma vraćati unazad i u prošlost. Najvažnije je da sačuvati svoj unutrašnji mir i bilo bi najbolje da se više okrenete poslu posebno u vezi nove poslovne saradnje sa osobom u znaku Device.

Devica

Danas ćete biti posebno inspirisani za posao i za poslovne razgovore što se dobro odražava na vašu poslovnu poziciju. Osoba u znaku Vodolije vam predstavlja svojevrsnu pretnju pa se potrudite da taj odnos popravite. Zdravlje je odlično.

Vaga

Početak dana je veoma specifičan jer ćete imati mnogo posla koji zavisi isključivo od vas i od vašeg trenutnog raspoloženja. Ljubavna situacija sa stabilizuje zahvaljujući vašoj želji da emotivno napredujete. Čuvajte se naglih emotivnih odluka.

Škorpija

Bićete preopterećeni obavezama koje ste sami sebi nametnuli a tiču se posla i poslovne saradnje sa drugim ljudima. Naučite da kažete ne i da sačuvate svoj unutrašnji mir i stabilnost. Mogući problemi sa spavanjem.

Strelac

Situacija u krugu porodice vas već neko vreme iritira i potrebno je da donesete važno odluku što se tiče odnosa koji imate sa njima, naučite da je vreme da se okrenete sebi i da mnogo toga preuzmete na sebe. Problemi sa kičmom.

Jarac

Dan počinje sa veoma zanimljivim poslovnim predlogom od strane osobe sa kojom već neko vreme sarađujete. Probajte da dobro razmislite u tom pravcu jer ta saradnja vam može promeniti poslovnu budućnost. Glavobolja.

Vodolija

Do kraja dana imaćete jako dobre mogućnosti da popravite odnos sa partnerom jer ovo je idealan period da kažete mnogo toga što ste prećutali i neke stvari ćete saznati od strane partnera. Nije sve crno. Neke stvari se mogu popraviti.

Ribe

Mars u znaku Strelca vam nikako ne odgovara jer vam oduzima svu energiju koju ulažete u odnose koje stvarate ovih dana. Probajte da što više spavate i da maksimalno odmorite u narednih nekoliko dana.

Komentari (0)
Loading