Dnevni horoskop za četvrtak, 9. novembar: Rakovima se komplikuje poslovna situacija, Vage su pod velikim stresom

Vesti 08.11.2023 19:33 0

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas nećete biti u elementu posebno kada su u pitanju ozbiljni i bitni razgovori sa partnerom. Oni što je najpametnije jeste da se povučete i da ne komunicirate sa ljudima iz svoje okoline tokom dana. 

Bik 

Ovaj dan vam donosi velike vesti i potrebu da se što više angažujete na poslovnom planu. Moguća je problematika sa novcem koju možete da rešavate uz podršku članova porodice. Zdravlje je dobro.

Blizanci 

Vi ste znak koji obožava promene tako da tokom današnjeg dana bićete svedok velikih promena na svim planovima. Ovo se posebno odnosi na vašu energiju koju emitujete i koja traži od vas da budete još više mentalno aktivni. 

Rak 

Osobe u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i to već neko vreme. Probajte sa tom osobom da obavite razgovor i da naučite da pravite kompromise. Potrebno vam je više spavanja.

Lav 

Danas ćete biti posebno raspoloženi jer ćete imati mogućnost dobre komunikacije sa partnerom i neke stvari se rešavaju same od sebe u pozitivnom smislu.  Mogući problemi sa krvnim pritiskom. 

Devica 

Moraćete da se bolje organizujete jer drugi ljudi zavise od vas. Ovo se najviše odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom i mogućnost putovanja van zemlje.  Zdravlje je stabilno ali vodite računa o problemima sa imunitetom. 

Vaga 

Sam početak dana je pod velikim padom energije što se odražava negativno na vaše zdravlje. Povedite računa o svemu onome što vas stresira i što vam je problem na poslu jer kada o nečemu razgovarate to može da se i rešava.

Škorpija 

Danas ćete biti jako tvrdoglavi  i to  se negativno odražava na vaš odnos sa ljudima oko vas. U narednih nekoliko dana imaćete jako dobre razgovore sa ljudima sa kojima se poslovno povezujete već neko vreme. 

Strelac 

Najbitnije da prihvatite sve ono što dolazi kada je u pitanju posao jer osoba u znaku Jarca ima potrebu da dominira i da stvara mnogo veće ambicije u vašem poslovnom okruženju. Zravlje je promenljivo zbog problema sa kičmom. 

Jarac 

Ovaj dan ćete započeti nekim  optužbama na vaš račun od strane osobe u znaku Ribe. Nemojte primati sve" zdravo za gotovo " već dobro razmislite o tome da li ta osoba uopšte ima potrebe da se bavi sa vama. 

Vodolija

Najvažnije je danas da kontrolišete krvni pritisak i da se pozabavite sobom i svojim zdravljem. Nemojte dozvoliti da sve što radite,  bude loše procenjeno od strane onih koji su ljubomorni na vaš uspeh.

Ribe 

Danas je dobar dan da se posvetite većem angazovanju na ljubavnom polju jer se partner već neko vreme oseća kao da niste povezani onako kako treba. Partner može insistirati  na nekom novom razgovoru. 

@najzena.rs Da li znate koji horoskopski znaci mogu da budu jako teške svekrve? 🫢 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #svekrva #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading