Bliži se najenergičniji datum u godini: Tri znaka horoskopa naučiće životnu lekciju

Slobodanka Ćorić Vesti 08.11.2023 10:32 0

Ne bežite od bolnih osećanja i emocija, već se hrabro suočite sa njima kako biste ih savladali. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati dok ne naučite lekcije

Bliži se najenergičniji datum u godini: Tri znaka horoskopa naučiće životnu lekciju

pixabay

Bliži se jedan od energetski najsnažnijih događaja - mlad mesec u Škorpiji! Mistična Škorpija, kojom vladaju Pluton i Mars, uvek teži promeni i transformaciji. Zbog toga je sezona Škorpije za mnoge bolno vreme kada se stari ciklusi završavaju i prekidaju prijateljstva i veze. Mlad Mesec u znaku Škorpije 13. novembra jedan je od najenergičnijih događaja. Tri znaka horoskopa čekaju dramatične promene, evo ko je:

ŠKORPIJA

Ovo je tvoje vreme! Tokom perioda mladog meseca, ne samo Sunce, već i Mesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije koji bi trebalo da usmerite ka ostvarenju svojih ciljeva. Tokom mladog Meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu u tranzitu u vašoj drugoj kući. Nemojte se plašiti da uravnotežite svoje emocije. Glavna tema ovog mladog meseca ste vi i vaš odnos sa sobom, vaše emocije i samopoštovanje. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vam padaju na pamet 13. novembra. Među njima možete pronaći svoje nove smernice i vrednosti.

LAV

Glavna tema mladog meseca u Škorpiji za Lava je porodica. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz četvrtu kuću. Razmislite šta biste želeli da promenite u porodici ili u odnosu sa roditeljima. Možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Mars u Strelcu će proći kroz vašu petu kuću, koja je povezana sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već duže vreme razmišljate o proširenju porodice, onda je period mladog meseca idealno vreme.

OVAN

Došlo je vreme da se suočite sa svojim iskustvima i strahovima. Mlad Mesec je u vašoj osmoj kući. Možda osećate da uprkos vašim najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Depresija i nedostatak motivacije mogu biti potencijalni problemi tokom mladog meseca. Ne bežite od bolnih osećanja i emocija, već se hrabro suočite sa njima kako biste ih savladali. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati dok ne naučite lekcije.
 

Komentari (0)
Loading