Dnevni horoskop za sredu, 1. novembar: Bikovi, posvetite više pažnje partneru, Vagama prošlost kuca na vrata

Vesti 31.10.2023 19:35 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima za naredni period posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Novac može biti veoma problematičan zbog negativnog uticaja drugih članova porodice. 

Bik 

U ovom trenutku najvažnije je da okrenete sebi i svojim osećanjima u vezi ljubavnog problema. Nemojte donositi odluke naglo i iznenada posebno što poslovna situacija može biti veoma komplikovana do kraja dana. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma važno da se realizuje i ovo je važno da se ostvari do kraja dana. Osoba u znaku Vodolije vam daje puno dobre energije i biće veoma dobro raspoložena. Zdravlje je odlično.

Rak 
Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim poslovnim planovima. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe naročito ako su u pitanju odnosi na poslu sa ljudima sa kojima dugo niste saradjivali. 

Lav 

U narednih mesec dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Ovo se posebno odnosi na poslovnu situaciju sa inostranstvom. Problemi sa spavanjem. 

Devica 
 
Ljubavna situacija je veoma važno da reši i da ne budete toliko okrenuti drugima koliko je važno da razumete sebe i svoje emotivne potrebe. Osoba u znaku Jarca vam daje emotivni podršku i biće vam tu kao pozitivna energija koja se širi. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari koje su veoma važne i bitne za vasu porodičnu situaciju. Do kraja dana povoljne vesti od osobe iz prošlosti koju dugo poznajete. 

Škorpija

Ne dozvolite da vas drugi ispituju o vašim emocijama i o onome što se desava u vasem emotivnom životu. Potrudite se da se drugi ne mešaju u vas emotivni život i  da to bude vaša praksa nadalje. Glavobolja. 

Strelac 

Danas ste veoma loše raspoloženi zbog negativnog raspoloženja vašeg partnera. Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim blokadama od strane partnera i ne dozvolite da sve to predje u naviku. 

Jarac 

U narednom periodu bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte dozvoliti sebi da vas drugi koriste za njihove potrebe iako to deluje previše naivno sa njihove strane.

Vodolija 

Budite prvi koji će biti veoma posvecen stvarima koje se dešavaju na poslu posebno kada su u pitanju novi poslovni aspekti. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem i to sa padom imuniteta. 

Ribe 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i njihovim ponašanjem. Ne dozvolite da vas drugi zloupotrebljavaju posebno kada su u pitanju poslovni odnosi. Vasa emotivna strana je veoma komplikovana. 

@najzena.rs Da li znate koja tri horoskopska znaka su najveći švaleri? 🤭 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading