Dnevni horoskop za četvrtak, 26. oktobar: Ovnovi, okrenite se svojim ciljevima, Device, povedite računa o zdravlju

Vesti 25.10.2023 19:10 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osoba koje žele da vam naturaju svoje mišljenje. Budite spremni da se okrenete sebi i da posvetiti pažnju sebi i svojim poslovnim ciljevima. 

Bik 

Mesec aktivira vaše polje rodbinskih odnosa pa ćete ceo dan biti posvećeni tim aspektom života. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše izbore posebno kada su u pitanju vaši poslovni izbori. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Veoma se tvrdoglavo ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i probajte da sve to regulišete kroz kompromis. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i probajte da se oslonite što više na tu osobu. 

Rak 

Energija vašeg ljubavnog odnosa je veoma slaba zahvaljujući vašoj neaktivnosti. Do kraja dana potrudite se da povedete računa o tome šta se dešava u vašem poslovnom životu. 

Lav 

Ovo je veoma poseban dan zato što je moguće da se pokrenu neke nove poslovne priče sa osobama iz inostranstva. Čuvajte se naglih poslovnih odluka posebno kada su u pitanju osobe sa kojima ste već sarađivali. 

Devica 

U narednom periodu od vas zavisi kako će se stvari dešavati u krugu vašoj porodici. Sve što ste pokrenuli ranije, sada se ostvaruje zahvaljujući vašoj pozitivnoj energiji i podršci pravih prijatelja. Problemi sa kičmom. 

Vaga 


Do kraja dana vodite računa o tome na koji način razgovarate sa partnerom jer je moguć sukob koji se već pokrenuo ranije. Nemojte biti ljubomorni i stvarati osećaj ljubomore kod vašeg partnera. Potrebno je više spavanja. 

Škorpija

Ovo je veoma specifičan period kada je jako važno da povedete računa o svom zdravlju posebno o svom imunitetu. Nemojte da činite stvari za druge ljude posebno ako to nisu zaslužili. Glavobolja. 

Strelac 

Na kraju dana saznaćete neke interesantne vesti i informacije koje se tiču vašeg budućeg poslovnog odnosa. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna satisfakcija i podrška pa se potrudite da sav taj pozitivan aspekt iskoristite za naredni period. 

Jarac

Sam dan počinje pod jakim uticajem drugih ljudi posebno kada su u pitanju članovi porodice. Ne dozvolite da se drugi indirektno mešaju vaše izbore posebno kada je u pitanju vaše zdravlje i vaše navike. 

Vodolija

Situacija u vezi poslovnih odnosa se stabilizuje zahvaljujući vašoj sposobnosti da umete da prenesete pozitivnu energiju na druge. Ljubavna situacija je veoma nestabilna jer ne želite da promenite svoje mišljenje. 

Ribe

Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog vaše odluke koja nije nimalo jednostavno. Probajte da se bolje organizujete i da donesete jako dobre odluke koje se tiču ljubavi i ljubavnih odnosa. Problemi sa kičmom. 

Komentari (0)
Loading