Dnevni horoskop za sredu, 25. oktobar: Blizanci, čuvajte se lažnih prijatelja, Vagama se komplikuje poslovna situacija

Vesti 24.10.2023 19:30 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti pod jakim uticajem vesti sa strane koje generalno nemaju veze sa vama ali vas uznemirava određena situacija u vezi posla. Pokušajte da stvari sagledate iz objektivnog ugla i na taj način umirite sami sebe. 

Bik 

Venera vam donosi stabilne odluke ali je jako važno da znate da ništa ne može da se stvori odjednom pa je jako važno strpljenje tokom današnjeg dana.  Ljubavna situacija je veoma "  klimava " jer neke stvari nisu određene na vreme kako treba.

Blizanci

U narednih nekoliko dana čuvajte se lažnih prijatelja ili lažnih informacija u vezi nekih događaja koji generalno ne utiču na vas ali su uključeni kroz posao. Novčana situacija se stabilizuje zahvaljujući uticaj drugih članova porodice.

Rak 

Danas ćete biti veoma aktivni u vezi poslovne saradnje sa ljudima sa kojima odavno niste sarađivali. Pokušajte da se koncentrišete na posao da bi neke stvari što pre završili. Emotivno stanje je veoma uznemiravajuće jer partner je ljut na vas. 

Lav 

Do kraja dana vodite računa da li ste se dovoljno posvetili ljudima oko sebe. Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju odnos sa partnerom. Nikada nemojte ostavljati stvari nerešene. 

Devica 

Današnja ljubavna situacija je veoma važno da se razreši jer je partner veoma loše raspoložen. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u unutrašnje stvari vašeg emotivnog odnosa. Sve je do vas i kako sve to resavate. 

Vaga

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom drugih ljudi posebno u vezi posla i poslovnih saradnika. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vas emotivni život iako su to i vaši roditelji. Problem sa pritiskom. 

Škorpija

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti. Niko nema pravo da vas gura u veći problem posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Strelac

U narednih pet dana moraćete da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Do sada ste se previše oslanjati na druge ali sada je potrebno da se oslonite na sebe. Čuvajte se lažnih prijatelja koji vam nude neki vid pomoći. 

Jarac 

Vaša poslovna situacija je stabilna i to je vama veoma bitno. Ne dozvoljavate da se drugi ponašaju slobodno i previše otvoreno. Ipak je ovo vaš život i niko nema prava da odlučuje. 

Vodolija

U ovom trenutku naučite da koristite sebe u svakoj situaciji posebno u vezi posla i poslovnih odnosa. Nikome niste ništa dužni posebno kada je u pitanju ljubav. Potrebno vam je više spavanja. 

Ribe 

U narednom periodu zbog vašeg mišljenja možete imati problem sa pritiskom. Okrenite naopako se sebi i svojim aspektima zdravlja, to vam je potrebno da biste postigli neki veći cilj. 

Komentari (0)
Loading