Oni su kao rogovi u vreći: Horoskopski znakovi koji nikako ne mogu zajedno, jer se jednostavno ne podnose!

Vesti 28.09.2023 08:33 0

Pojedini horoskopski znakovi prilično su kompatibilni u mnogim životnim poljima. Ali postoje oni koji se suštinski razlikuju, a neki se čak i ne podnose. Ovi znakovi se međusobno teško tolerišu.

svađa

Shuterstock

Jarac i Riba

Ne postoji znak Zodijaka koji čvršće s obe noge stoji na zemlji od Jarca. Zbog toga i nije previše čudno što se ne slaže s Ribom, najvećom sanjarkom po horoskopu. Njena je glava u oblacima, a Jarac ne razume takav način funkcionisanja. Dok Jarac iste sekunde preispituje sve što nije logično, Ribu vode isključivo osećanja, čak i ako to u tom trenutku nema smisla. Jarac i Riba jednostavno su potpuno drugačije osobe, na različitim talasnim dužinama.

Škorpija i Vaga

Vage rade sve kako bi u svakodnevicu unele balans, stabilnost i mir, a Škorpija kao da priziva dramu u svoj život. Uzročno-posledično ta se drama obavezno prenese i u život njihovih bližnjih, a Vage to teško tolerišu. Do problema dolazi i zbog toga što Škorpija ima potrebu da kontroliše ljude, a Vaga jednostavno mora imati svoju slobodu u svakom trenutku i ne voli kada je neko nadzire.

Lav i Devica

Vatreni Lav je često strastven i eksplozivan. Kada mu suprotstavite racionalnu Devicu, zemljani znak, jasno je zašto dolazi do problema u njihovoj komunikaciji. Fundamentalno su drugačiji jer harizmatični Lav nema problema s tim da bude u centru pažnje, a Devica to aktivno izbegava i čudi se njegovoj potrebi da stalno bude među ljudima.

Rak i Strelac

Zavisnik od slobode i avantura, Strelac ne može dugo stajati na istom mestu i stalno teži novim iskustvima. Rak voli svoju zonu komfora i pokušava što manje da izlazi iz nje. Za Strelca, Rak nije dovoljno spontan i hrabar, a Rak pak Strelca smatra nepouzdanim.

Ovan i Bik

I dok Ovan, zavisno od raspoloženja, vešto balansira između ekstrovertnosti i introvertnosti, Bik je najčešće potpuni introvert. Bikova mirnoća i blagost u teoriji bi bila savršen lek za Ovnov neukrotiv i često težak temperament, ali u praksi se Bik jednostavno ne želi baviti Ovnom i njegovim promenama raspoloženja. Ovan pak nema strpljenja za Bikov nedostatak entuzijazma.

Komentari (0)
Loading