Dnevni horoskop za četvrtak, 28. septembar: Rakovima slede ljubavni lomovi, Škorpije, čuvajte se naglih odluka

Vesti 27.09.2023 19:33 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Prekinite da stvari posmatrate samo svog ugla već pokušajte da partneru dati do znanja da i vi brinete o njemu. Mogući problemi sa novcem zbog pogrešnih odluka unazad nekoliko meseci. 

Bik 

Danas ste previše tvrdoglavi da bi mogli nešto da odradite do kraja posebno kada su u pitanju odnosi sa saradnicima. Ljubavna situacija je nestabilna jer ne umete na vreme da odreaguje kako treba. 

Blizanci

Danas će ti biti veoma aktivni na svim poljima ali je jako važno da povedite računa o komunikaciji sa partnerom. Situacija na poslovnom planu je stabilna jer vi znate šta želite. Glavobolja. 

Rak 

Danas ćete biti aktivni što se tiče prošlosti i prošli događaja, ovo najviše može da utiče na vaš odnos prema partneru i prema njegovoj iskrenosti. Mogući problemi sa kičmom. 

Lav 

Danas ćete imati veoma ozbiljan razgovor sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete i nemojte odustajati od svoje želje da poslano napredujete do kraja meseca. Emotivna strana je u drugom planu i probajte da svoje emocije držite pod kontrolom. 

Devica 

Merkur aktivira polje komunikacije i potrudite se da ostavite što bolji utisak na ljude sa kojima sarađujete. Moguće novine u ponašanju partnera posebno kada je u pitanju njegov odnos prema novcu. 

Vaga 

Mesec aktivira vašoj polje poslovne komunikacije i potrudite se da znate šta tačno želite. Situacija u krugu porodice vas pritiska već neko vreme i danas ćete reći ono što imate otvoreno i glasno. 

Škorpija

Ovo bi bio idealan dan da se odmarate i da se posvetite sebi i svom zdravlju. Može vas sustići stres i nagomilana napetost koju niste umeli dobro da kanališete. Čuvajte se naglih odluka. 

Strelac

Tokom dana bićete veoma dobro raspoložen i imaćete snagu da izdržite i ono što inače ne bi mogli. Najvažnije je da budete spremni na odgovor i da možete da se snađete u bilo kom trenutku što se tiče posla. 

Jarac 


Vasa snaga odlučivanja je e veoma dominantna i bićete veoma dobro raspoložen i zbog dobrih poslovnih rezultata. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i računajte na tu osobu nadalje. 

Vodolija

Situacija sa voljenom osobom je veoma napeta jer vaše emocije više nisu onakve kakve su bile na početku odnosa. Probajte kontrolišete svoju ljutnju i da naučite da se nosite sa negativnim komentarima. 

Ribe 

Do kraja ove nedelje bićete veoma okrenuti ka drugim ljudima što uopšte vam ne odgovara jer ste veoma nervozni zbog posla. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom i sa hormonima. 

Komentari (0)
Loading