Dnevni horoskop za četvrtak, 31. avgust: Ovnovima je izazovna poslovna situacija, Lavovima probleme pravi tvrdoglavost

Vesti 30.08.2023 19:40 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim izazovom u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Imate potrebu da se malo odmorite u tom smislu i zbog toga se osećate veoma nestabilno. Razmišljajte pozitivno.

Bik 

Uran utiče na vaš život i bilo bi važno da se posvetite sebi i svojim planovima i željama iz svoje prošlosti. Bićete veoma dobro organizovani do kraja dana i to poboljša vaš način razmišljanja. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da ostavite komentare u krugu porodice. Nema načina da ikoga ubedite u nešto što nije vredno i očekujte dobre poslovne savete od osobe u znaku Vodolije. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete što bolji u tome. Na kraju dana ćete imati uvid u svoje komentare i sugestije koje ste dobili i koje možete dati u okviru poslovnog okruženja. Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu i poslovni saradnici mogu vam to zamerati. Nemojte sebi stvarati nove poslovne neprilike jer za to nema realne mogućnosti. Ljubavna situacija je stabilna.

Devica 

Danas ćete biti veoma oprezni u saradnji sa osobom koja je veoma komplikovana. To je neko ko vas iritira već neko vreme i nikako da tu osobu postavite na svoje mesto. Mogući su problemi sa spavanjem. 

Vaga 

Mars u vašem znaku stvara osećaj nestabilnosti i ne možete da se dovoljno odmorite. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog njihovih potreba. Ne dozvolite da vas koriste. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana kasnićete sa planovima u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da se okrenete protiv sebe i svojih emocija jer je partner veoma ljubomoran. Glavobolja. 

Strelac

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma komplikovan poslovni saradnik. Moguća je veoma komplikovana procedura za dobijanje dozvole u vezi nastavka saradnje sa inostranstvom. 

Jarac 

Danas se bavite stvarima iz prošlosti i to kroz snažan uticaj Marsa na vaš emotivni život. Nemojte dozvoliti da se prošlost vrati jer vam ništa dobro neće doneti. Obratite pažnju na stomak. 

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete pod velikim pritiskom osobe u znaku Jarca koja vam je poslovna prepreka. Nemojte ulaziti u dublje rasprave koje nemaju kraj. Najbolje je koristiti mogućnust povlačenja. 

Ribe 

Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom jer ćete biti veoma komplikovani u svojim željama. Do vas je kako ćete neke stvari razumeti posebno kada je reč o partnerstvu. Nije sve onako vi mislite da jeste. 
 

Komentari (0)
Loading